Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Chat

Chat Discussion, How do I read white Sky UK card in DM500s at DreamBox forum; Hi there, After following various tutorials, I haven't yet been able to get my fully subscribe Sky UK White Card ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
How do I read white Sky UK card in DM500s
Old
  (#1)
vinnys
Junior Member
 
vinnys's Avatar
 
Offline
Posts: 8

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 18
Magic: 2 / 470
Experience: 73%

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Apr 2009
How do I read white Sky UK card in DM500s - 20-August-2009, 20:41

Hi there,

After following various tutorials, I haven't yet been able to get my fully subscribe Sky UK White Card to open any channels on my DM500S in NewCS.

I have used a Boxkey converter, confusingly though, this converter asks for an 11 digit box serial number: (which I can only find 10 digits) , and the 17 digit NDS serial number (which I have found.)

I placed the boxkey inbetween the <boxkey> </boxkey> tags in NewCS.xml but this does not seem to do anything.

I am unable to view the NewCS web interface, even when I put [192.168.1.200(dreambox IP):8080]

Thanks all for any help

Vinnys
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
dabs
Super Moderator
 
dabs's Avatar
 
Offline
Posts: 3,986

Level: 47 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 116 / 1166
Magic: 1328 / 33122
Experience: 67%

Thanks: 1,669
Thanked 2,331 Times in 1,259 Posts
Join Date: May 2008
20-August-2009, 21:30

use that 10 digit number and convert it with the scientific calculator in XP.
As for connecting to the web interface, have you got:
<httpd>
<server>
<port>8080</port>
<enabled>yes</enabled>
</server>
<user>
<name>newcs</name>
<password>********</password>
<accesslevel>admin</accesslevel>
</user>
</httpd>

in your config? You will of course need to fill in the missing info with something suitable for yourself.
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
vinnys
Junior Member
 
vinnys's Avatar
 
Offline
Posts: 8

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 18
Magic: 2 / 470
Experience: 73%

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Apr 2009
20-August-2009, 22:21

Thanks Dabs, yes I have that in my config in NewCS, as for starting NewCS, is it just as simple as Blue button Cccamxx/Newcsxx and then start/restart camd?

Thanks

Vinnys
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
dabs
Super Moderator
 
dabs's Avatar
 
Offline
Posts: 3,986

Level: 47 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 116 / 1166
Magic: 1328 / 33122
Experience: 67%

Thanks: 1,669
Thanked 2,331 Times in 1,259 Posts
Join Date: May 2008
21-August-2009, 08:55

Yep thats right
   
Reply With Quote
Thanks very much Dabs
Old
  (#5)
vinnys
Junior Member
 
vinnys's Avatar
 
Offline
Posts: 8

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 18
Magic: 2 / 470
Experience: 73%

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Apr 2009
Thanks very much Dabs - 21-August-2009, 22:26

Thank you Dabs, I now have my card reading and sharing in the dreambox.

Is there a reason why the Movie Channels and Sky Sports 1 etc. won't open? I have Sky 1 Sky 2, Sci Fi, FX etc. fine.

Thanks again.

Vinnys

Last edited by vinnys; 21-August-2009 at 22:31.. Reason: extra info
   
Reply With Quote
Old
  (#6)
dabs
Super Moderator
 
dabs's Avatar
 
Offline
Posts: 3,986

Level: 47 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 116 / 1166
Magic: 1328 / 33122
Experience: 67%

Thanks: 1,669
Thanked 2,331 Times in 1,259 Posts
Join Date: May 2008
21-August-2009, 22:36

Have you activated the card ok in the digibox? And do they work ok in that?
   
Reply With Quote
Old
  (#7)
vinnys
Junior Member
 
vinnys's Avatar
 
Offline
Posts: 8

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 18
Magic: 2 / 470
Experience: 73%

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Apr 2009
22-August-2009, 00:51

Yes, the installer activated the card in the digibox and they clear ok in the digibox,, it seems to be only the premium channels such as sports and movies that aren't working. FX, Comedy, etc. work fine!

I just wonder if there's anything else I have to do?
   
Reply With Quote
Old
  (#8)
dabs
Super Moderator
 
dabs's Avatar
 
Offline
Posts: 3,986

Level: 47 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 116 / 1166
Magic: 1328 / 33122
Experience: 67%

Thanks: 1,669
Thanked 2,331 Times in 1,259 Posts
Join Date: May 2008
22-August-2009, 00:53

Well....as a quick guess, i would say the boxkey is incorrect.
   
Reply With Quote
Old
  (#9)
vinnys
Junior Member
 
vinnys's Avatar
 
Offline
Posts: 8

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 18
Magic: 2 / 470
Experience: 73%

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Apr 2009
24-August-2009, 23:54

Hi Dabs, can I PM you the serial number,, and the resultant boxkey and you see what you think?
   
Reply With Quote
Old
  (#10)
dabs
Super Moderator
 
dabs's Avatar
 
Offline
Posts: 3,986

Level: 47 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 116 / 1166
Magic: 1328 / 33122
Experience: 67%

Thanks: 1,669
Thanked 2,331 Times in 1,259 Posts
Join Date: May 2008
24-August-2009, 23:58

Yep, no problem.
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
card, dm500s, read, white


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox