Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Chat

Chat Discussion, how to watch nds on dreambox? at DreamBox forum; Hi all. i have nds card and dreambox 500s orj. i want to watch on dreambox with nds card. How ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
how to watch nds on dreambox?
Old
  (#1)
pascha45
Banned as CardFaker
 
pascha45's Avatar
 
Offline
Posts: 42

Level: 5 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 106
Magic: 14 / 2850
Experience: 27%

Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Join Date: Oct 2008
how to watch nds on dreambox? - 18-February-2009, 02:46

Hi all. i have nds card and dreambox 500s orj. i want to watch on dreambox with nds card. How to do it? hepl me please.

is my card be lock?
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
bighead
Senior Member
 
bighead's Avatar
 
Offline
Posts: 149

Level: 11 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 256
Magic: 49 / 7257
Experience: 26%

Thanks: 50
Thanked 24 Times in 19 Posts
Join Date: Apr 2008
18-February-2009, 05:46

install cccam via the blue button. that should work
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
hamster08
Banned as Payserver
 
hamster08's Avatar
 
Offline
Posts: 877

Level: 26 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 637
Magic: 292 / 17326
Experience: 49%

Thanks: 194
Thanked 256 Times in 182 Posts
Join Date: Aug 2008
18-February-2009, 15:22

yups,
on my first dm600, the nds card worked out of the box as soon as cccam was turned on (as stated, blue button :p)

however, if its a brand new card, make sure you pair it with your box and activate card first
cheers
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
peque
Junior Member
 
peque's Avatar
 
Offline
Posts: 14

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 37
Magic: 4 / 1052
Experience: 50%

Thanks: 3
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: May 2008
Location: Earth - Europe - Scandinavia
08-September-2009, 10:52

Well I'm running CCcam2.1.1 on a dreambox500s!
I have a nds card from Viasat - but cannot seems to get it to work!
I've convertet the BoxID to HEX and inserted them under either BOXKEY or BOXID - but nothing seems to work !

What can I bee doing wrong here !


MythTV running on ArchLinux(Overlord)
1backend/4Frontends
3x Hauppauge HVR-4000 DVB-S2
   
Reply With Quote
Old
  (#5)
dariusjonus
Donator
 
dariusjonus's Avatar
 
Offline
Posts: 475

Level: 20 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 479
Magic: 158 / 15142
Experience: 17%

Thanks: 1,052
Thanked 403 Times in 202 Posts
Join Date: Feb 2007
08-September-2009, 12:56

@ peque - place here your cccam config ( only card reader part ) here
normaly viasat should work on cccam ( reader read card directly with cccam)
   
Reply With Quote
Old
  (#6)
Untouchable
Senior Member
 
Untouchable's Avatar
 
Offline
Posts: 101

Level: 9 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 201
Magic: 33 / 5639
Experience: 5%

Thanks: 10
Thanked 19 Times in 18 Posts
Join Date: May 2008
11-September-2009, 14:16

As far as i can remember is something about Camkey and Camdata also.
Similar problem with other cards, but with a little search and try different combinations you can make it work.
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
dreambox?, watch


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox