Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Chat

Chat Discussion, Howto change default audiostream at DreamBox forum; Here is a very small howto on changing the default audiostream via the Webbrowser So you're dreambox allways tries the ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Howto change default audiostream
Old
  (#1)
CC_share
Special Friends
 
CC_share's Avatar
 
Offline
Posts: 1,446

Level: 32 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 788
Magic: 482 / 25704
Experience: 55%

Thanks: 115
Thanked 2,717 Times in 468 Posts
Join Date: Oct 2006
Location: No GPS fix found, (are you inside a building?)
Howto change default audiostream - 10-April-2007, 23:49

Here is a very small howto on changing the default audiostream via the Webbrowser So you're dreambox allways tries the english tracks first before it tries the original audiostream.

First open the homepage of you're dreambox in you're webbrowser

Then select the option Box Control and goto configuration.

Select settings in the left side menu and here you can give in Audio Channels Priority

Put the following line there:
Quote:
English#Englisch#dos#haa#qaa#org#ORY
Press save and just to be safe, reboot you're dreambox so you know he will pick up the new settings.

This way you can also select other streams to be tried first. If you want for example to try any dutch track first you can enter:
Quote:
Dutch#English#Englisch#dos#haa#qaa#org#ORY
Enjoy


-------------------------------------------------------
DM7000 Running Nabilosat Darkstar II
Linux CardServer running Debian 5.0.2
I Hate people who steal my stuff
-------------------------------------------------------
All youre cards are belong to us

If you're happy with our board, Please consider making a donation HERE

Looking for Peers again. HERE

It's not a shame if you use the Thanks button
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
mbergnl
Special Friends
 
mbergnl's Avatar
 
Offline
Posts: 574

Level: 21 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 524
Magic: 191 / 16665
Experience: 97%

Thanks: 158
Thanked 108 Times in 95 Posts
Join Date: Feb 2007
Location: Frysln
10-April-2007, 23:54

Thinks this differs for each image. Wich image does this apply 2?



Fedora 14 server, CCcam 2.1.4
Dreambox 800, PLi, CCcam 2.1.4

   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
CC_share
Special Friends
 
CC_share's Avatar
 
Offline
Posts: 1,446

Level: 32 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 788
Magic: 482 / 25704
Experience: 55%

Thanks: 115
Thanked 2,717 Times in 468 Posts
Join Date: Oct 2006
Location: No GPS fix found, (are you inside a building?)
11-April-2007, 00:00

Quote:
Originally Posted by mbergnl View Post
Thinks this differs for each image. Wich image does this apply 2?
Actually it's pretty basic for any image for dreambox. Only neutrino might be a bit different. It can even be applied to a Dbox2 as they use the same Enigma interface.

Only the label on the button might slightly differ. On Dbox2 it's not box control but config. Settings are the same and everything else works in the same way.


-------------------------------------------------------
DM7000 Running Nabilosat Darkstar II
Linux CardServer running Debian 5.0.2
I Hate people who steal my stuff
-------------------------------------------------------
All youre cards are belong to us

If you're happy with our board, Please consider making a donation HERE

Looking for Peers again. HERE

It's not a shame if you use the Thanks button
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox