Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Chat

Chat Discussion, I need your help at DreamBox forum; Hi all, i have a Problem. I have a Dreambox 5620 and i have installed Gbox 2.1b on the Box ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
I need your help
Old
  (#1)
potthth
Special Friends
 
potthth's Avatar
 
Offline
Posts: 1,026

Level: 28 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 682
Magic: 342 / 21821
Experience: 30%

Thanks: 53
Thanked 246 Times in 118 Posts
Join Date: Jan 2007
I need your help - 06-January-2007, 12:53

Hi all,

i have a Problem. I have a Dreambox 5620 and i have installed Gbox 2.1b on the Box and it is running. I can see the card on my other Dreambox and can decode. But on my dream 5620 where the card is i have a black screen. Gboxsuite says Decode:Slot1. But i don't get a Picture. What happens.

Regards
potthth
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
smoky
Special Friends
 
smoky's Avatar
 
Offline
Posts: 481

Level: 20 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 482
Magic: 160 / 15723
Experience: 29%

Thanks: 72
Thanked 535 Times in 117 Posts
Join Date: Oct 2006
06-January-2007, 13:45

Hy

Hmmm... interesting, have u check the card in your other reciver? what image run on the box? what settings in the gbox_cfg for slots? more infos for a fast help pleas.


Regards
Smoky
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
potthth
Special Friends
 
potthth's Avatar
 
Offline
Posts: 1,026

Level: 28 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 682
Magic: 342 / 21821
Experience: 30%

Thanks: 53
Thanked 246 Times in 118 Posts
Join Date: Jan 2007
06-January-2007, 15:24

Hi,

so i test the hole morning and i don't now what it is.

I have tried every version of 2.1a 2.1b and 2.1c but nothing.
Then i copy a 2.25 into var/bin and it runs.
But i want the 2.1b because the most peers have it and i read that it is more stable.

I have Gemini 3.2 on my 5620.

regards
potthth
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
alain123
Member
 
alain123's Avatar
 
Offline
Posts: 99

Level: 8 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 198
Magic: 33 / 6442
Experience: 94%

Thanks: 0
Thanked 4 Times in 4 Posts
Join Date: Nov 2006
06-January-2007, 16:31

maybe you just forgot to put the 755 rights on your 2,1b file
   
Reply With Quote
Old
  (#5)
potthth
Special Friends
 
potthth's Avatar
 
Offline
Posts: 1,026

Level: 28 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 682
Magic: 342 / 21821
Experience: 30%

Thanks: 53
Thanked 246 Times in 118 Posts
Join Date: Jan 2007
06-January-2007, 17:40

No sorry i have set it to 755.

I have it work now better.
It runs but i only can see my internal Box and not the other peers.
They are all in the cwsahre but in the gboxsuite is only my box. The others aren't there not online and not offline.

What happens there?

potthth
   
Reply With Quote
I need help
Old
  (#6)
bigsteve101
Junior Member
 
bigsteve101's Avatar
 
Offline
Posts: 6

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 11
Magic: 2 / 376
Experience: 47%

Thanks: 3
Thanked 4 Times in 3 Posts
Join Date: Dec 2006
I need help - 06-January-2007, 19:49

Are you behind a router firewall if so you may need to forward ports or to put your box in DMZ..
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox