Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Chat

Chat Discussion, Iam OFFLINE!!Plz help! at DreamBox forum; In cccam I make a line like this: F: user userpass 3 0 0 { 0:0:3 } and i give ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Iam OFFLINE!!Plz help!
Old
  (#1)
scorer
Permanent Banned
 
scorer's Avatar
 
Offline
Posts: 35

Level: 4 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 92
Magic: 11 / 2473
Experience: 68%

Thanks: 7
Thanked 4 Times in 3 Posts
Join Date: Oct 2008
Iam OFFLINE!!Plz help! - 26-January-2010, 16:01

In cccam I make a line like this:

F: user userpass 3 0 0 { 0:0:3 }

and i give line like this:

C: mydns.com 12000 user userpass

but it shows me offline!!

I use cccam 2.1.3 and gemini the last image!

All the other months i have NO problems with this!
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
totalacedude
Member
 
totalacedude's Avatar
 
Offline
Posts: 48

Level: 5 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 118
Magic: 16 / 3187
Experience: 75%

Thanks: 8
Thanked 3 Times in 3 Posts
Join Date: Oct 2008
Age: 43
26-January-2010, 20:08

hi, is ur dyndns account configured right???

and more to the point is inadyn running on ur server / dreambox ???

(26-January-2010 19:14)
oh yea it sounds rli daft, but most dyndns's end in .net lol i made that mistake for ages!!! lolol felt a right prune : o /

check daft things like ports are open and you havent changed the port number in your listening port by accident! again i accidently deleted a 0 from mine once :)

Last edited by totalacedude; 26-January-2010 at 20:14.. Reason: Automerged Doublepost
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
scorer
Permanent Banned
 
scorer's Avatar
 
Offline
Posts: 35

Level: 4 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 92
Magic: 11 / 2473
Experience: 68%

Thanks: 7
Thanked 4 Times in 3 Posts
Join Date: Oct 2008
26-January-2010, 23:32

It is Ok now!...the problem was the cccam 2.1.3!!! With cccam 2.0.11...IT IS OK!!!
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
totalacedude
Member
 
totalacedude's Avatar
 
Offline
Posts: 48

Level: 5 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 118
Magic: 16 / 3187
Experience: 75%

Thanks: 8
Thanked 3 Times in 3 Posts
Join Date: Oct 2008
Age: 43
27-January-2010, 23:55

kwl :)

just being nosey what are u running and did u just go back to the old cccam to resolve?

just interested thats all :)
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
help!, offline!!plz


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox