Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Chat

Chat Discussion, jade pli epg at DreamBox forum; anyone recomend the best epg to use on pli jade 2 image/dm500 for sky uk. also how can i see ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
jade pli epg
Old
  (#1)
john1970
Member
 
john1970's Avatar
 
Offline
Posts: 90

Level: 8 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 186
Magic: 30 / 4759
Experience: 46%

Thanks: 8
Thanked 7 Times in 7 Posts
Join Date: Mar 2009
jade pli epg - 28-March-2010, 21:15

anyone recomend the best epg to use on pli jade 2 image/dm500 for sky uk.
also how can i see the ecm on my dreambox, been looking around in the menu but cant see anywhere cheers
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
boknoy_ph
Super Moderator
 
boknoy_ph's Avatar
 
Offline
Posts: 2,391

Level: 39 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 96 / 964
Magic: 797 / 26344
Experience: 56%

Thanks: 140
Thanked 843 Times in 599 Posts
Join Date: Aug 2008
Location: C:\Recyle Bin
28-March-2010, 21:27

use the x-line skin to see your ECM.


HP-Compaq DC5000 MT 1.5GB RAM
Debian Squeeze with Smargos
CCcam 2.1.3
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
john1970
Member
 
john1970's Avatar
 
Offline
Posts: 90

Level: 8 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 186
Magic: 30 / 4759
Experience: 46%

Thanks: 8
Thanked 7 Times in 7 Posts
Join Date: Mar 2009
28-March-2010, 21:53

thanx mate any advice on epg
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
del111
Junior Member
 
del111's Avatar
 
Offline
Posts: 15

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 40
Magic: 5 / 930
Experience: 62%

Thanks: 30
Thanked 4 Times in 2 Posts
Join Date: Feb 2010
Location: UK
01-April-2010, 13:16

Hi John

I have the same problems with the EPG on the dm500. I have tried a few epg plugins and have had no luck. I am have been trying to use the xmltv plugin with the sql data base but it says the target file does not have enough space. dont know what im doing wrong. have posted but had no replies. i think the dm5oo just does not have enough internal memory to handle the epg's. if i have any luck i will post and if you get any luck pls give me a shout.


DM500S
PLI jade maxvar
xline skin
CCcam 2.1.4
Dish-triax 88cm motorized
Dark motor
   
Reply With Quote
Old
  (#5)
john1970
Member
 
john1970's Avatar
 
Offline
Posts: 90

Level: 8 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 186
Magic: 30 / 4759
Experience: 46%

Thanks: 8
Thanked 7 Times in 7 Posts
Join Date: Mar 2009
02-April-2010, 01:43

Quote:
Originally Posted by del111 View Post
Hi John

I have the same problems with the EPG on the dm500. I have tried a few epg plugins and have had no luck. I am have been trying to use the xmltv plugin with the sql data base but it says the target file does not have enough space. dont know what im doing wrong. have posted but had no replies. i think the dm5oo just does not have enough internal memory to handle the epg's. if i have any luck i will post and if you get any luck pls give me a shout.
thanx mate. now and next is ok but you cant look for something else to watch without turning over the channel. have u tried any images were u can scroll left or right to see whats on with now and next, that would be enough for me cheers
   
Reply With Quote
Old
  (#6)
dotseh
ECS Expert
 
dotseh's Avatar
 
Offline
Posts: 201

Level: 13 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 305
Magic: 67 / 7754
Experience: 21%

Thanks: 14
Thanked 55 Times in 30 Posts
Join Date: Apr 2009
Location: Ireland
02-April-2010, 02:19

Sky EPG is proprietary. As far as i know the is no DM500 image that will read it. Ive tried some plugins and none of them impressed so i dont bother.
   
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to dotseh For This Useful Post:
cold007 (02-April-2010), del111 (09-April-2010)
Old
  (#7)
megadata
Junior Member
 
megadata's Avatar
 
Offline
Posts: 2

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 15
Experience: 2%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Apr 2010
02-April-2010, 03:08

Quote:
Originally Posted by boknoy_ph View Post
use the x-line skin to see your ECM.
Hi ive just downloaded the xline skin but i cant seem to find my ecm times where should i be looking please


thanks
   
Reply With Quote
Old
  (#8)
del111
Junior Member
 
del111's Avatar
 
Offline
Posts: 15

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 40
Magic: 5 / 930
Experience: 62%

Thanks: 30
Thanked 4 Times in 2 Posts
Join Date: Feb 2010
Location: UK
09-April-2010, 10:44

Hi Dotseh

that me given up to. none of the plugins do the job. so like you i will not bother.
my mate has the 800 and says the plugins for that work much better so i will just put up with it until i get one.


DM500S
PLI jade maxvar
xline skin
CCcam 2.1.4
Dish-triax 88cm motorized
Dark motor
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
jade


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox