Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Chat

Chat Discussion, Lost signal in DM500S at DreamBox forum; I HAVE clone dm500s..Everytime I unplug my dm from the power outlet is that I will lost the "SATELLITE & ...

LinkBack Thread Tools Display Modes
Lost signal in DM500S
ratbu's Avatar
Posts: 50

Level: 5 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 122
Magic: 16 / 2641
Experience: 90%

Thanks: 6
Thanked 3 Times in 2 Posts
Join Date: Jun 2009
Lost signal in DM500S - 12-October-2009, 09:41

I HAVE clone dm500s..Everytime I unplug my dm from the power outlet is that I will lost the "SATELLITE & TRANPONDER" settings so all my channels have no signal...I tried to check all my coax, LNB but i dont find any shorted or defective LNB's, I even tried reflashing & rebooted several times but the problem is still the same..Any help please..

Clarkconnect 5
CCcam 2.1.2

Last edited by ratbu; 12-October-2009 at 10:10..
Reply With Quote
geo1's Avatar
Posts: 61

Level: 6 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 142
Magic: 20 / 3473
Experience: 69%

Thanks: 18
Thanked 5 Times in 3 Posts
Join Date: Jun 2008
Age: 48
11-November-2009, 10:47

try first to choose from the remote control menu / shutdown / reboot now after it reboots then unplug it na d plug it back.I hope it works for you.If not also try to unscrew the sat f connector from the box and repeat the process
Reply With Quote
Sponsored Links


dm500s, lost, signal

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump

ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.