Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Chat

Chat Discussion, motor & db500s at DreamBox forum; ive just set up my dish and db 500s after moving home and reflashed with gem 360 now my motor ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
motor & db500s
Old
  (#1)
hacienda
Senior Member
 
hacienda's Avatar
 
Offline
Posts: 164

Level: 11 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 271
Magic: 54 / 8282
Experience: 86%

Thanks: 34
Thanked 16 Times in 15 Posts
Join Date: Jul 2007
Location: North England
motor & db500s - 07-August-2007, 19:55

ive just set up my dish and db 500s after moving home and reflashed with gem 360 now my motor works great(hotbird 13e and astra 19.2e) for 5 mins then stops and on screen says please wait while moter is turning but the motor is not turning and i get 0%AGC in menu if i unplug for 10 mins it works again for 10 mins then stops

anyone got any ideas ive checked all wireing and fs all ok i dont use gotoxx i just move motor with remote and save as postion 1 and 2

(07-August-2007 20:31)
update

when ive got my meter inline the needle and buzzer are screaming when working then when i ask the dreambox to move dish the needle and buzzer both go dead as soon as i select another channel on a diff sat with out the dish even moving a mm and my sig Q and AGC are 0 its as is something is triping out somwhere


DM800s DM500sx2 DM500c
1mtr Dish 20meg BB

Last edited by hacienda; 07-August-2007 at 21:31.. Reason: Automerged Doublepost
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
bayernmunich
Senior Member
 
bayernmunich's Avatar
 
Offline
Posts: 117

Level: 9 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 221
Magic: 39 / 6950
Experience: 84%

Thanks: 48
Thanked 21 Times in 20 Posts
Join Date: Mar 2007
12-August-2007, 18:52

Recheck your wiring and cables you may have a loose connection which can result in such a problem.
   
Reply With Quote
Sponsored Links
re motor
Old
  (#3)
spiritofscouse
Junior Member
 
spiritofscouse's Avatar
 
Offline
Posts: 9

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 21
Magic: 3 / 656
Experience: 86%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Aug 2007
re motor - 17-August-2007, 21:51

hi happening to me too.i reboot and its ok.Had no problems on humax.Let me know if you find a solution
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
hacienda
Senior Member
 
hacienda's Avatar
 
Offline
Posts: 164

Level: 11 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 271
Magic: 54 / 8282
Experience: 86%

Thanks: 34
Thanked 16 Times in 15 Posts
Join Date: Jul 2007
Location: North England
19-August-2007, 13:13

sorted it out i renewed all cable from lnb to motor then from motor to dreambox and its working fine now...lol

school boy error


DM800s DM500sx2 DM500c
1mtr Dish 20meg BB
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox