Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Chat

Chat Discussion, newbie, advice on cs with a 7025s &4 dm600's using nds uk card at DreamBox forum; as title i have a dm 7025, am thinking of getting a nds uk card which i want to share ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
newbie, advice on cs with a 7025s &4 dm600's using nds uk card
Old
  (#1)
satpink
Member
 
satpink's Avatar
 
Offline
Posts: 43

Level: 5 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 108
Magic: 14 / 3210
Experience: 35%

Thanks: 13
Thanked 3 Times in 3 Posts
Join Date: Nov 2007
newbie, advice on cs with a 7025s &4 dm600's using nds uk card - 26-April-2008, 14:47

as title i have a dm 7025, am thinking of getting a nds uk card which i want to share with family, who will buy dm 600s each, all live within 10 miles of me, would gbox or ccam be best to set up, will the nds card work ok with gbox & ccam, will card need overclocking, family wont be re sharing only getting nds from my box, all will have a fixed dish, any one see any problems within this plan

thanks in advance
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
aslat
Member
 
aslat's Avatar
 
Offline
Posts: 61

Level: 6 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 142
Magic: 20 / 4560
Experience: 69%

Thanks: 5
Thanked 10 Times in 9 Posts
Join Date: Dec 2006
28-April-2008, 19:40

In my opinion, CCcam is the way to go..

configuring is quite easy

Main box will have the Sky uk card. You will also need a no-ip address and forward port 12000. Unhash listen port 12000 (in the cfg file)

CCcam.cfg:
F: box1 box1
F: box2 box2

etc...

Box1 Cccam.cfg:

C: no-ipaddress 12000 box1 box1

etc...
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
cold007
Super Moderator
 
cold007's Avatar
 
Offline
Posts: 9,448

Level: 63 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 314 / 1570
Magic: 3149 / 48854
Experience: 82%

Thanks: 5,191
Thanked 4,423 Times in 2,537 Posts
Join Date: Apr 2007
Location: germany -unterfranken..
28-April-2008, 19:54

if you are using a 7025--> cccam is the best option-->

( u will lose hair..trying to get the --gbox&cccam runing right...] plus--> it is UNADVISABLE TO DO-->

as to how far away ur family lives-.-that dont matter ( my family..the further away the better)-->:)

each has to have inet connection & a dns account->

u cant over clock with a dreambox..card reader--> period--> ud need a external card reader..like smargo.--> but when u are talkin about a couple of people--> u will have no problems...:)


dreambox 8000- box with icvs images!!

remember u SPAM = i BAN

activley hunting nline stealers...!

beware...of with whom you share!!




   
Reply With Quote
Old
  (#4)
satpink
Member
 
satpink's Avatar
 
Offline
Posts: 43

Level: 5 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 108
Magic: 14 / 3210
Experience: 35%

Thanks: 13
Thanked 3 Times in 3 Posts
Join Date: Nov 2007
28-April-2008, 21:50

so if there is 4 boxes i will have 4 f lines in my 7025 & each of the 4 boxes will have a c line each? thanks for replies
   
Reply With Quote
Old
  (#5)
aslat
Member
 
aslat's Avatar
 
Offline
Posts: 61

Level: 6 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 142
Magic: 20 / 4560
Experience: 69%

Thanks: 5
Thanked 10 Times in 9 Posts
Join Date: Dec 2006
29-April-2008, 21:30

If there are 4 boxes with your box (with the nds card) being one of them, you will need 3 F lines. Each box needs only 1 C line

Just open port 12000 on your router

Don't forget to register a no-ip address from no-ip dot com
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to aslat For This Useful Post:
satpink (29-April-2008)
Old
  (#6)
satpink
Member
 
satpink's Avatar
 
Offline
Posts: 43

Level: 5 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 108
Magic: 14 / 3210
Experience: 35%

Thanks: 13
Thanked 3 Times in 3 Posts
Join Date: Nov 2007
29-April-2008, 22:54

thanks mate will get dreams ordered & have a try at it
   
Reply With Quote
Old
  (#7)
satpink
Member
 
satpink's Avatar
 
Offline
Posts: 43

Level: 5 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 108
Magic: 14 / 3210
Experience: 35%

Thanks: 13
Thanked 3 Times in 3 Posts
Join Date: Nov 2007
05-May-2008, 12:19

could i open all the ip addresses from my home, give them all usernames etc or does it have to be done from their computers? so they use there own ip addresses
   
Reply With Quote
Old
  (#8)
PLAN B
Special Friends
 
PLAN B's Avatar
 
Offline
Posts: 2,750

Level: 41 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 101 / 1017
Magic: 916 / 32110
Experience: 68%

Thanks: 373
Thanked 956 Times in 498 Posts
Join Date: Feb 2007
Location: RG45 7EG
Age: 51
05-May-2008, 12:58

you can do it all from one address. just FTP into the other boxes and change the CCcam.cfg file.
You`ll only need a No ip addy at your house.


   
Reply With Quote
Old
  (#9)
satpink
Member
 
satpink's Avatar
 
Offline
Posts: 43

Level: 5 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 108
Magic: 14 / 3210
Experience: 35%

Thanks: 13
Thanked 3 Times in 3 Posts
Join Date: Nov 2007
05-May-2008, 17:59

a bit confused, so are you saying the other 4 dm600's in different locations dont need a no ip address? thought everyone would need one to talk to my dreambox mine is the 7025 & will be the server with the card in it??

thanks steve

(05-May-2008 17:19)
just had a look at the cccam cfg file, looks like there is a lot of stuff i dont need in there, could some one send me a basic cfg file, with some examples of what i am trying to do ie f lines & c lines, i will be user1 with the card in my dm7025 & a further 4 users, user2,user3,user4 & user5 with passwords user1 11111, user2 22222, user3 33333, user 4 44444, user5 55555, i will substitute the numbers for something a bit more advanced when i realise where in the cfg they go, i will only be sharing with these 4 people, they wont be reshsaring on, do they need to receive emms etc from me ?? as simple as possible please & thanks in advance

Last edited by satpink; 05-May-2008 at 18:19.. Reason: Automerged Doublepost
   
Reply With Quote
Old
  (#10)
bigfish
Banned as Payserver
 
bigfish's Avatar
 
Offline
Posts: 42

Level: 5 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 106
Magic: 14 / 3261
Experience: 27%

Thanks: 1
Thanked 14 Times in 9 Posts
Join Date: Jul 2007
06-May-2008, 15:21

they dont need to be on no-ip adressess cos there clients only but it might be an idea to set it up if you want to be able to remotely connect to there boxes without bothering them for there ip addresses.
the cccam cfg is simple just change the default password and port if you want and make an F line in yourbox

F: user1 password1

then in users box.
C: serverdns serverport user1 password1

you can make more advanced share settings on the end of the F and C lines if you want its all detailed in the ccamcfg tutorial thing somewhere.
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to bigfish For This Useful Post:
satpink (06-May-2008)
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox