Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Chat

Chat Discussion, no cccam.cfg in dreambox at DreamBox forum; we are running in circles, if you cannot download... MAKE ONE!...

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old
  (#11)
boknoy_ph
Super Moderator
 
boknoy_ph's Avatar
 
Offline
Posts: 2,391

Level: 39 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 96 / 964
Magic: 797 / 27772
Experience: 56%

Thanks: 140
Thanked 843 Times in 599 Posts
Join Date: Aug 2008
Location: C:\Recyle Bin
12-May-2010, 22:31

we are running in circles, if you cannot download... MAKE ONE!


HP-Compaq DC5000 MT 1.5GB RAM
Debian Squeeze with Smargos
CCcam 2.1.3
   
Old
  (#12)
fintannl
Permanent Banned
 
fintannl's Avatar
 
Offline
Posts: 10

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 25
Magic: 3 / 620
Experience: 0%

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Dec 2009
12-May-2010, 23:14

you need to set up your modem for port forwarding. in the cline you will be given you have c: ipaddress port username password ecminfo. the port number given in the cline must be forwarded to your dreambox. this must be done in your router. simple as that. router modification required else you will get no channels
   
Sponsored Links
Old
  (#13)
peterg60
Junior Member
 
peterg60's Avatar
 
Offline
Posts: 18

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 49
Magic: 6 / 1506
Experience: 97%

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jan 2008
Location: birmingham (uk)
12-May-2010, 23:48

ok got it all working after reading fourms 4 past 3 hrs lol all good now

thanks for everyones info
   
Old
  (#14)
balderdash
Member
 
balderdash's Avatar
 
Offline
Posts: 60

Level: 6 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 140
Magic: 20 / 3415
Experience: 62%

Thanks: 16
Thanked 12 Times in 12 Posts
Join Date: Feb 2010
13-May-2010, 00:25

Quote:
Originally Posted by fintannl View Post
you need to set up your modem for port forwarding. in the cline you will be given you have c: ipaddress port username password ecminfo. the port number given in the cline must be forwarded to your dreambox. this must be done in your router. simple as that. router modification required else you will get no channels
Well if thats the case you are going to have a hell of a lot of ports open if you have more then one cline

Just to clarify,the port number in any cline you get is for the server you will connect to,basically the cline tells your box (client) to connect to the servers ipaddress on the port specified.
   
Old
  (#15)
fintannl
Permanent Banned
 
fintannl's Avatar
 
Offline
Posts: 10

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 25
Magic: 3 / 620
Experience: 0%

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Dec 2009
13-May-2010, 09:22

update your router with port forwarding information as specified in cline
   
Closed Thread

Bookmarks

Tags
cccam.cfg, dreambox


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox