Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Chat

Chat Discussion, Noob - cannot connect to DM with CCcamInfo + can't find config file on DM600 at DreamBox forum; Okay, Tried using those password combinations (set in both cccam.cfg and corresponding with PHPs cfg)..... no joy I've tested port ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old
  (#21)
parkster
Banned
 
parkster's Avatar
 
Offline
Posts: 135

Level: 10 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 241
Magic: 45 / 6302
Experience: 66%

Thanks: 66
Thanked 254 Times in 17 Posts
Join Date: Jul 2009
02-August-2009, 13:06

Okay,

Tried using those password combinations (set in both cccam.cfg and corresponding with PHPs cfg)..... no joy

I've tested port 16001 using utorrent which says it is "ok, open and accepting connections"

I've tried using "CCcamInfo V.1.2.1" instead but I get the same error message.
   
Reply With Quote
Old
  (#22)
dabs
Retired
 
dabs's Avatar
 
Offline
Posts: 3,988

Level: 47 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 116 / 1167
Magic: 1329 / 34534
Experience: 68%

Thanks: 1,671
Thanked 2,331 Times in 1,259 Posts
Join Date: May 2008
02-August-2009, 13:10

Ok
This is straight from V0.9:

<?php
//---------------------------------------
// CONFIG
//---------------------------------------

//examples of server definitions
#$CCCamWebInfo[] = array("192.168.0.2","16001","root","dreambox"); // for CCcam webinterface with user and pass
#$CCCamWebInfo[] = array("localhost","12345"); // for CCcam webinterface with different port than default and without user and pass
#$CCCamWebInfo[] = array("localhost"); // for CCcam webinterface with all defaults

$CCCamWebInfo[] = array("192.168.1.6'',''16001'',''user'',''password");
$work_path = ""; // set this if you want working folder separate // Example $work_path = "/tmp/";
$update_from_button = true; // set to true if you want Update button ( usefull if update is from remote server and takes too long)
$fullReshare = true; // shows maximum reshare if more than one route for same node // set to true to see actual reshare instead of YES/NO
$country_whois = true; // use whois for country detection

$clientMessagePort = array( "client1port"=>"client1name",
"client2port"=>"client2name",
"client3port"=>"client3name");

(02-August-2009 13:14)
just change the info in red

Last edited by dabs; 02-August-2009 at 13:15.. Reason: Automerged Doublepost
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to dabs For This Useful Post:
parkster (02-August-2009)
Sponsored Links
Old
  (#23)
Nimuk
Member
 
Nimuk's Avatar
 
Offline
Posts: 76

Level: 7 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 166
Magic: 25 / 4357
Experience: 65%

Thanks: 29
Thanked 27 Times in 23 Posts
Join Date: Jul 2009
02-August-2009, 13:29

Quote:
Originally Posted by parkster View Post
Okay,

Tried using those password combinations (set in both cccam.cfg and corresponding with PHPs cfg)..... no joy

I've tested port 16001 using utorrent which says it is "ok, open and accepting connections"

I've tried using "CCcamInfo V.1.2.1" instead but I get the same error message.
OK. Just for now, edit your CCcam.cfg file..... select all, cut & paste it to notepad. Then save the notepad bit as CCcamCfg1 for now.
Then PASTE THIS CONFIG into your CCcam.cfg file instead
Save, Exit then OVERWRITE IT

###############################################
###############################################
###############################################
#f: friend-name friend-pass 3 0 0 { 0:0:3 }
#c: friend-dns 1200 your-name your-pass no { 0:0:3 }
#
#
###############################################
###############################################
###############################################
###############################################
###############################################
SERVER LISTEN PORT : 12000
ALLOW TELNETINFO: no
ALLOW WEBINFO: yes
WEBINFO USERNAME : parkster
WEBINFO PASSWORD : parkster
WEBINFO LISTEN PORT : 16001
ZAP OSD TIME :0
OSD USERNAME :root
OSD PASSWORD :dreambox
OSD PORT :80
SHOW TIMING : no
DEBUG : no
NEWCAMD CONF :no
DISABLE EMM : no
EXTRA EMM LEVEL : yes
MINI OSD : no
SOFTKEY FILE : /var/keys/SoftCam.Key
AUTOROLL FILE : /var/keys/AutoRoll.Key
STATIC CW FILE : /var/keys/constant.cw
CAID PRIO FILE : /var/keys/CCcam.prio
PROVIDERINFO FILE : /var/etc/CCcam.providers
CHANNELINFO FILE : /var/etc/CCcam.channelinfo
###############################################
####### Enjoy #######
###############################################


then browse to.... http://your.DM.box.ip:16001
Login with parkster & parkster


DM800HD PVR
Nabilosat Black Hole V 0.12
320GB sata hdd..... actually works ;)
Belkin MIMO router

Last edited by Nimuk; 02-August-2009 at 13:31.. Reason: forgot something
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Nimuk For This Useful Post:
parkster (02-August-2009)
Old
  (#24)
parkster
Banned
 
parkster's Avatar
 
Offline
Posts: 135

Level: 10 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 241
Magic: 45 / 6302
Experience: 66%

Thanks: 66
Thanked 254 Times in 17 Posts
Join Date: Jul 2009
02-August-2009, 14:01

ok,

replaced the cfg file in htdocs with the one given, no joy
replaced the ccam.cfg file with the one given

tried that link you gave me, says "broken link", PHP-09 giving same error as before

As it stands these are what my two files look like

1. htdocs/cfg

<?php
//---------------------------------------
// CONFIG
//---------------------------------------

//examples of server definitions

$CCCamWebInfo[] = array("192.168.1.4","16001","parkster","parkster") ;
$work_path = ""; // set this if you want working folder separate // Example $work_path = "/tmp/";
$update_from_button = true; // set to true if you want Update button ( usefull if update is from remote server and takes too long)
$fullReshare = true; // shows maximum reshare if more than one route for same node // set to true to see actual reshare instead of YES/NO
$country_whois = true; // use whois for country detection

$clientMessagePort = array( "client1port"=>"client1name",
"client2port"=>"client2name",
"client3port"=>"client3name");

2. /etc/ccam.cfg
###############################################
###############################################
###############################################
#f: friend-name friend-pass 3 0 0 { 0:0:3 }
#c: friend-dns 1200 your-name your-pass no { 0:0:3 }
#
#
###############################################
###############################################
###############################################
###############################################
###############################################
SERVER LISTEN PORT : 12000
ALLOW TELNETINFO: no
ALLOW WEBINFO: yes
WEBINFO USERNAME : parkster
WEBINFO PASSWORD : parkster
WEBINFO LISTEN PORT : 16001
ZAP OSD TIME :0
OSD USERNAME :root
OSD PASSWORD :dreambox
OSD PORT :80
SHOW TIMING : no
DEBUG : no
NEWCAMD CONF :no
DISABLE EMM : no
EXTRA EMM LEVEL : yes
MINI OSD : no
SOFTKEY FILE : /var/keys/SoftCam.Key
AUTOROLL FILE : /var/keys/AutoRoll.Key
STATIC CW FILE : /var/keys/constant.cw
CAID PRIO FILE : /var/keys/CCcam.prio
PROVIDERINFO FILE : /var/etc/CCcam.providers
CHANNELINFO FILE : /var/etc/CCcam.channelinfo
###############################################
####### Enjoy #######
###############################################
   
Reply With Quote
Old
  (#25)
Nimuk
Member
 
Nimuk's Avatar
 
Offline
Posts: 76

Level: 7 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 166
Magic: 25 / 4357
Experience: 65%

Thanks: 29
Thanked 27 Times in 23 Posts
Join Date: Jul 2009
02-August-2009, 14:14

[QUOTE=parkster;301138]ok,

replaced the cfg file in htdocs with the one given, no joy
replaced the ccam.cfg file with the one given

tried that link you gave me, says "broken link", PHP-09 giving same error as before

[QUOTE]

Sorry m8, Browse to
http://192.168.1.4:16001
user : parkster
pass : parkster


DM800HD PVR
Nabilosat Black Hole V 0.12
320GB sata hdd..... actually works ;)
Belkin MIMO router
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Nimuk For This Useful Post:
parkster (02-August-2009)
Old
  (#26)
parkster
Banned
 
parkster's Avatar
 
Offline
Posts: 135

Level: 10 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 241
Magic: 45 / 6302
Experience: 66%

Thanks: 66
Thanked 254 Times in 17 Posts
Join Date: Jul 2009
02-August-2009, 14:20

yep,
tried that link

it just says "broken link"

if i change the port number on that link to 80 then a login popup window appears for me to log in to the dreambox's web interface

(02-August-2009 22:37)
Nailed it !!!

I was trying to get keycodes installed to open DigiTV but it wouldn't clear. The solution was to revert from Ccam 2.2 to Ccam 2.1. That fixed the keycode problem and inadvertently fixed this problem too !!!

Last edited by parkster; 02-August-2009 at 22:37.. Reason: Automerged Doublepost
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
can't, cccaminfo, config, connect, dm600, file, find, noob


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox