Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Chat

Chat Discussion, Picons nabilosat at DreamBox forum; hi guys ive been thinking about loading the nabilosat hd picons for slyuk it has a few locations to store ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Picons nabilosat
Old
  (#1)
foz
Donator
 
foz's Avatar
 
Offline
Posts: 1,431

Level: 32 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 785
Magic: 477 / 23193
Experience: 42%

Thanks: 306
Thanked 704 Times in 455 Posts
Join Date: Nov 2007
Location: earth
Picons nabilosat - 10-November-2009, 19:19

hi guys
ive been thinking about loading the nabilosat hd picons for slyuk
it has a few locations to store them from the green menu button.
by default it seems to want to store them in db i wanted to stick them on mount but ive read not to install them on hdd as it makes it run all the time.
question: how much room do they take up? how much room have i got on dm800?
still trying to get to grips with e2....
foz
if i press blue button then yellow it says i the dial shows 70% (and in dcc root is 70%)total memory ram is at 73% but if i press the green i think it was to display empty space it says 0 used 0 spare.
any ideas on if picons will fit on?
all i have put on is cccam 2.1.2 cccam.cfg channel list a mounted hdd on linux pc and i have the epg on hdd i am think although i can not see it on there. hhhmmm any ideas where the epg would be stored if i had incorrectly stored in db?


Create your own banner at mybannermaker.com!

Server
CentoS 5.9 linux server
Card serve/Share Emu - Oscam - Monit - Failban
Smargo v1.3
Phoenix inifinty usb
3 x Ominkey 2121
P4 2.8 ghz 4gb ram
Receivers:
1 x Vu+ Solo2 Hdd Vix Image (online updates) oscam client
2 x Orignal Dm800 Hdd Tsimage (online updates) oscam client
Dish:
Andrews 1.2m channel master
Invcom c120 lnb Vbox 500
Jaeger 1224 Supermotor (39e - 30w)

If you are happy with the reply, show your appreciation press "thanks", dont be shy!

CCcam Tools & Downloads
http://www.eurocardsharing.com/f78/c...ownloads-65611


Last edited by foz; 10-November-2009 at 21:02..
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
uksaints76
Member
 
uksaints76's Avatar
 
Offline
Posts: 69

Level: 7 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 155
Magic: 23 / 4305
Experience: 21%

Thanks: 79
Thanked 44 Times in 23 Posts
Join Date: Jun 2008
11-November-2009, 10:48

Hi foz,
I have recently purchased a dm800 and I have installed the picons to a usb stick (/media/usb/picon/) and it is working perfectly. I'm using Nabilo image and in the add-ons menu there is an option for the Picon Packages to be created on usb.
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
foz
Donator
 
foz's Avatar
 
Offline
Posts: 1,431

Level: 32 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 785
Magic: 477 / 23193
Experience: 42%

Thanks: 306
Thanked 704 Times in 455 Posts
Join Date: Nov 2007
Location: earth
11-November-2009, 11:01

hi there uksaints and thanks for your reply
yes i see that option in there for putting it on usb mount but i was trying to get around buying another usb stick for now as i only have 1 8gb stick and i use it for other things...
i have got my mount on my linux server now for my recordings and works great on sd
have you managed to get it to record hd and play back on usb?
i maybe tempted to get another usb if you can record hd and playback ok from the usb.
do you know if an internal hd is fitted if you can record hd and play back without any picture brake up?
thanks again
foz e2 virgin but learning.....!
ok i have 18mb free root space from 60mb Picons on
added ive ordered a 320gb 2.5" hdd tonight as i am told recording on internal is fine ....fingers crossed now


Create your own banner at mybannermaker.com!

Server
CentoS 5.9 linux server
Card serve/Share Emu - Oscam - Monit - Failban
Smargo v1.3
Phoenix inifinty usb
3 x Ominkey 2121
P4 2.8 ghz 4gb ram
Receivers:
1 x Vu+ Solo2 Hdd Vix Image (online updates) oscam client
2 x Orignal Dm800 Hdd Tsimage (online updates) oscam client
Dish:
Andrews 1.2m channel master
Invcom c120 lnb Vbox 500
Jaeger 1224 Supermotor (39e - 30w)

If you are happy with the reply, show your appreciation press "thanks", dont be shy!

CCcam Tools & Downloads
http://www.eurocardsharing.com/f78/c...ownloads-65611


Last edited by foz; 12-November-2009 at 00:24..
   
Reply With Quote
picon usb option
Old
  (#4)
bouliboule
Junior Member
 
bouliboule's Avatar
 
Offline
Posts: 1

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 0
Experience: 0%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: May 2010
picon usb option - 26-May-2010, 19:52

Hi there,
my problem is that i can't see the option for the Picon Packages to be created on usb.

Could you please tell me where it is ?

Many Thx
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
nabilosat, picons


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox