Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Chat

Chat Discussion, please help me clone dm 500 at DreamBox forum; hi, i have a clone dm 500(power plus pi555) i dont know how i put k**s in.i have hac**t 8. ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
please help me clone dm 500
Old
  (#1)
dreamers37
Junior Member
 
dreamers37's Avatar
 
Offline
Posts: 3

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 2
Magic: 1 / 71
Experience: 10%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Feb 2009
Smile please help me clone dm 500 - 09-February-2009, 09:43

hi, i have a clone dm 500(power plus pi555) i dont know how i put k**s in.i have hac**t 8. what cam i must have. i dont have any card on do i must buy one and what? i want english channels to unl**k. what satelite have english channels. please help me because i dont know anything about reiceivers and how to unlo** pr*****e. thank you and soryy for my english i dont know well.
if you need send pm.
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
frankfraud
Senior Member
 
frankfraud's Avatar
 
Offline
Posts: 127

Level: 10 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 232
Magic: 42 / 6319
Experience: 31%

Thanks: 12
Thanked 14 Times in 12 Posts
Join Date: Nov 2008
09-February-2009, 10:48

Read the tutorials sections on here and you will find the answers to your questions
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Tags
clone


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox