Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Chat

Chat Discussion, port 12000 not working at DreamBox forum; hi guys. i have an adsl connection. i have forwarded the port 12000 on my router, but when i go ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
port 12000 not working
Old
  (#1)
neo17
Permanent Banned
 
neo17's Avatar
 
Offline
Posts: 44

Level: 5 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 110
Magic: 14 / 3025
Experience: 43%

Thanks: 13
Thanked 3 Times in 3 Posts
Join Date: Sep 2008
Location: Tirana
Age: 28
port 12000 not working - 21-October-2008, 18:49

hi guys. i have an adsl connection. i have forwarded the port 12000 on my router, but when i go to control on some web pages if they can see me on 12000 port, i have an error. does this mean that i didnt forward the port right?thnx in advance
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
salih
Permanent Banned
 
salih's Avatar
 
Offline
Posts: 237

Level: 14 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 334
Magic: 79 / 9648
Experience: 39%

Thanks: 33
Thanked 60 Times in 46 Posts
Join Date: Mar 2008
21-October-2008, 19:41

check on CCcam cfg if you put on listen port 12000

and on router open port 12000 tcp or use any other listen port on your CCcam cfg and forword this port to port 12000 or dmz your box ip
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
Smurfer
Super Moderator
 
Smurfer's Avatar
 
Offline
Posts: 1,100

Level: 29 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 703
Magic: 366 / 21709
Experience: 13%

Thanks: 869
Thanked 1,475 Times in 369 Posts
Join Date: Jun 2007
Location: Smurf Village
21-October-2008, 19:55

Quote:
Originally Posted by neo17 View Post
hi guys. i have an adsl connection. i have forwarded the port 12000 on my router, but when i go to control on some web pages if they can see me on 12000 port, i have an error. does this mean that i didnt forward the port right?thnx in advance
You can choose any port you like for sharing you dont need to use 12000. If you want to online portscanner see your port open you must have CCcam running. When you close CCcam port is also closed.



...shortest ban in the history of the board...
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
morte
Guest
 
morte's Avatar
 
Offline
Posts: 10,804

Level: 66 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 492 / 1640
Magic: 3601 / 51208
Experience: 62%

Thanks: 4,388
Thanked 6,243 Times in 2,101 Posts
Join Date: May 2007
06-November-2008, 12:21

NEVER DMZ your dreambox!!
Very bad advise


Hardware: DM500S, MaximumTorodial T90
Sat positions: 4.8,13.0,19.2,28.2
Software: Pli Jade 3 with X-line Skin
CAM: Cccam 2.1.3
NOT LOOKING FOR SHARES
ECS irc Chatroom
Cccam Collection topic
http://virusscan.jotti.org/en



Use the ====>>>><<<<==== when you are happy with a post instead of replying to a post (rule #11 and gets you even banned)
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to morte For This Useful Post:
stel18 (06-November-2008)
Reply

Bookmarks

Tags
12000, port, working


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox