Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Chat

Chat Discussion, Problem with com port at DreamBox forum; I have a problem with my dreamup When i open the program it says "Error:cant find comports.Aborting What i have ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Problem with com port
Old
  (#1)
m4r10s
Member
 
m4r10s's Avatar
 
Offline
Posts: 49

Level: 5 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 120
Magic: 16 / 4054
Experience: 82%

Thanks: 16
Thanked 2 Times in 1 Post
Join Date: May 2007
Problem with com port - 31-May-2007, 16:52

I have a problem with my dreamup

When i open the program it says "Error:cant find comports.Aborting

What i have to do please help thanks
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
Eggs_n_Beans
No longer active here
 
Eggs_n_Beans's Avatar
 
Offline
Posts: 677

Level: 23 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 566
Magic: 225 / 19601
Experience: 67%

Thanks: 248
Thanked 1,628 Times in 377 Posts
Join Date: Jan 2007
Location: SW France
Age: 52
31-May-2007, 17:04

Are you using a laptop pc?
are you sure it's a nullmodem cable?
I have had probs with a laptop before and using the same cable and a desktop it worked just fine. try it on a desktop.
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
m4r10s
Member
 
m4r10s's Avatar
 
Offline
Posts: 49

Level: 5 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 120
Magic: 16 / 4054
Experience: 82%

Thanks: 16
Thanked 2 Times in 1 Post
Join Date: May 2007
31-May-2007, 17:14

if i dont have a desktop???

im using also a cable that connects null with my laptop at usb slot because i dont have a slot for null
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
potthth
Special Friends
 
potthth's Avatar
 
Offline
Posts: 1,026

Level: 28 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 682
Magic: 342 / 23661
Experience: 30%

Thanks: 53
Thanked 246 Times in 118 Posts
Join Date: Jan 2007
31-May-2007, 17:19

That will be your problem. Go to a friend with a Desktop PC that has a Com Port. and then all is fine.


Regards
potthth


---------------------------------
:spam:
---------------------------------

:rules:
   
Reply With Quote
Old
  (#5)
m4r10s
Member
 
m4r10s's Avatar
 
Offline
Posts: 49

Level: 5 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 120
Magic: 16 / 4054
Experience: 82%

Thanks: 16
Thanked 2 Times in 1 Post
Join Date: May 2007
31-May-2007, 17:23

so i cant access my dreambox without a desktop and a serial port??
can i buy something that can i put externally with my computer???
   
Reply With Quote
Old
  (#6)
potthth
Special Friends
 
potthth's Avatar
 
Offline
Posts: 1,026

Level: 28 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 682
Magic: 342 / 23661
Experience: 30%

Thanks: 53
Thanked 246 Times in 118 Posts
Join Date: Jan 2007
31-May-2007, 17:33

I don't think that you can buy anything, becuase the most USB to Com converters don't work with null Modem Cable. With a normal com it works sometimes.
I have the same Problem, because i use a Laptop and have no Com - Port, so i reactivate a old Desktop PC for Flashing D-Box and Dreambox.
The only way is a Desktop PC i think.


Regards
potthth


---------------------------------
:spam:
---------------------------------

:rules:
   
Reply With Quote
Old
  (#7)
m4r10s
Member
 
m4r10s's Avatar
 
Offline
Posts: 49

Level: 5 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 120
Magic: 16 / 4054
Experience: 82%

Thanks: 16
Thanked 2 Times in 1 Post
Join Date: May 2007
31-May-2007, 17:38

thnx
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox