Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Chat

Chat Discussion, Question Dm600s remote control where ?? at DreamBox forum; As thread title im looking for a Dreambox600s Remote i bought two remotes controls but neither work on my Dm600s ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Question Dm600s remote control where ??
Old
  (#1)
Barney2222
Super Moderator
 
Barney2222's Avatar
 
Offline
Posts: 13,380

Level: 71 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 526 / 1756
Magic: 4460 / 54245
Experience: 26%

Thanks: 4,305
Thanked 3,543 Times in 2,014 Posts
Join Date: May 2007
Location: http://www.eurocardsharing.com
Question Question Dm600s remote control where ?? - 18-September-2013, 20:25

As thread title im looking for a Dreambox600s Remote
i bought two remotes controls but neither work on my Dm600s
But both remotes only work for my Dreambox800SE HD And Dm500HD
so i am having trouble finding a remote which is Specific for Dm600s only
because i dont wanna be duped again with the wrong Remote for my dm600s box .

Any Suggestions plze anyone ??

thnxs .
----
Barney2222




-------------------------------------------------
If you like what i post then please Use the "Thanks Button"

iMPORTANT PLEASE READ :
All Peers offline for more than 48 hours without notice will be automatic deleted.!!.
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
McDude
Donator
 
McDude's Avatar
 
Offline
Posts: 207

Level: 13 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 310
Magic: 69 / 9687
Experience: 42%

Thanks: 220
Thanked 68 Times in 57 Posts
Join Date: Apr 2007
18-September-2013, 20:59

Try satstore UK (Mark Hemming). He sells them for 29

Look in the receivers section, near the bottom of the page

Last edited by McDude; 18-September-2013 at 21:02..
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to McDude For This Useful Post:
Barney2222 (18-September-2013)
Sponsored Links
Old
  (#3)
jopsa
Member
 
jopsa's Avatar
 
Offline
Posts: 79

Level: 7 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 170
Magic: 26 / 4378
Experience: 83%

Thanks: 71
Thanked 62 Times in 37 Posts
Join Date: Mar 2009
19-September-2013, 19:26

I think it is the same remote on Dm7000/7020/500HD/600/800HD/800HDse.
In the official Dreambox store in my country, they sell a remote that fits all this models. So maybe is it a problem with your Dm600?
I tested an old remote that i have for a Dm7000 and it works with my Dm8000.


Dm8000SSS
Dm8000SST
Vu+Duo
Sat pos: 1W-5E-9E-13E-19E-28E
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
007.4
Junior Member
 
007.4's Avatar
 
Offline
Posts: 18

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 49
Magic: 6 / 1552
Experience: 97%

Thanks: 0
Thanked 11 Times in 8 Posts
Join Date: Mar 2007
19-September-2013, 19:53

Certainly DM7000 and DM600 remotes are interchangeable.
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox