Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Chat

Chat Discussion, question for cold.. at DreamBox forum; first of all--> have you opened..the "listen port" from cccam.cfg--> on router..and redirected this to your dm?? have you opened ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
question for cold..
Old
  (#1)
megatron23
Junior Member
 
megatron23's Avatar
 
Offline
Posts: 8

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 18
Magic: 2 / 404
Experience: 73%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: May 2009
question for cold.. - 01-June-2009, 14:49

first of all-->

have you opened..the "listen port" from cccam.cfg--> on router..and redirected this to your dm??

have you opened and are u using a dns account ??

is cccam even running??

how i do all of that can you explain me please because iam newbie and basically i don't understand how redirect the ip to dm thank you.
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
ivanovh
Administrator
 
ivanovh's Avatar
 
Offline
Posts: 12,543

Level: 69 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 516 / 1721
Magic: 4181 / 50599
Experience: 84%

Thanks: 2,419
Thanked 5,848 Times in 2,821 Posts
Join Date: Nov 2006
Location: Eindhoven
Age: 52
01-June-2009, 14:54

the server listen port(by default) is 12000. Cold means portforwarding. Have you portforwarded port 12000 to the correct (internal) IP of your box, protocal TCP. But for you connecting to an outside server that's not neccessary, only if you want a client connecting to your server.







---------------------------------------------------
Dreambox 8000 HD PVR
Dreambox 7020si
Dual Xeon 3.4Ghz Cardserver in Raid 5 , Debian 5.1, CCcam 2.1.3



Loewe Individual Compose 40"

Iphone 5 64Gb [7.0]
Ipad 4, 128Gb
---------------------------------------------------
If you are happy with the reply,
show your appreciation press "thanks", dont be shy!
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
megatron23
Junior Member
 
megatron23's Avatar
 
Offline
Posts: 8

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 18
Magic: 2 / 404
Experience: 73%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: May 2009
01-June-2009, 14:59

yes i do that. and when i iam going to Open Port Check Tool and put 12000 port it saids success port is open but what else i do wrong?
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
ivanovh
Administrator
 
ivanovh's Avatar
 
Offline
Posts: 12,543

Level: 69 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 516 / 1721
Magic: 4181 / 50599
Experience: 84%

Thanks: 2,419
Thanked 5,848 Times in 2,821 Posts
Join Date: Nov 2006
Location: Eindhoven
Age: 52
01-June-2009, 15:03

In that case the servers you try to connect to are offline or didn't add you to their .cfg file.







---------------------------------------------------
Dreambox 8000 HD PVR
Dreambox 7020si
Dual Xeon 3.4Ghz Cardserver in Raid 5 , Debian 5.1, CCcam 2.1.3



Loewe Individual Compose 40"

Iphone 5 64Gb [7.0]
Ipad 4, 128Gb
---------------------------------------------------
If you are happy with the reply,
show your appreciation press "thanks", dont be shy!
   
Reply With Quote
Old
  (#5)
megatron23
Junior Member
 
megatron23's Avatar
 
Offline
Posts: 8

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 18
Magic: 2 / 404
Experience: 73%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: May 2009
01-June-2009, 15:18

how can they add me to their .cfg file what can i do?
   
Reply With Quote
Old
  (#6)
cold007
Super Moderator
 
cold007's Avatar
 
Offline
Posts: 9,448

Level: 63 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 471 / 1570
Magic: 3149 / 44127
Experience: 82%

Thanks: 5,181
Thanked 4,420 Times in 2,538 Posts
Join Date: Apr 2007
Location: germany -unterfranken..
01-June-2009, 15:25

Quote:
Originally Posted by megatron23 View Post
how can they add me to their .cfg file what can i do?

m8..> u have to look @ tuts..> all there..>#

simple->Connect line

C: yourdns port user1 pass1 no { 0:0:2 }

this goes to peer 1--> and he gives u his!

C: myfriend.dns port name pass no { 0:0:2 }


then for him to connect u must make your Friend line->
F: user1 pass1


so in the end..> u have-->

C: myfriend.dns port name pass no { 0:0:2 }
F: user1 pass1

in you cfg-->
please do a 1/2 hr read..u will see all clear-->

http://www.eurocardsharing.com/f163/cccam-cfg-how-5279

cold007


dreambox 8000- box with icvs images!!

remember u SPAM = i BAN

activley hunting nline stealers...!

beware...of with whom you share!!




   
Reply With Quote
Old
  (#7)
bighead
Senior Member
 
bighead's Avatar
 
Offline
Posts: 149

Level: 11 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 256
Magic: 49 / 6491
Experience: 26%

Thanks: 50
Thanked 24 Times in 19 Posts
Join Date: Apr 2008
01-June-2009, 15:26

but have added your box to that port?

your peers will send u a c-line which is your way of connecting to their server and they will add you to there config file to allow you access(f-line).

so in your config file you add the c-line they send you. they add an f-line for you to their server and as long as cccam is running you will be connected.



whoops beaten to it.
   
Reply With Quote
Old
  (#8)
megatron23
Junior Member
 
megatron23's Avatar
 
Offline
Posts: 8

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 18
Magic: 2 / 404
Experience: 73%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: May 2009
01-June-2009, 15:43

but when i sent an f line i sent oly the password etc f: dyndns password ?
   
Reply With Quote
Old
  (#9)
ivanovh
Administrator
 
ivanovh's Avatar
 
Offline
Posts: 12,543

Level: 69 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 516 / 1721
Magic: 4181 / 50599
Experience: 84%

Thanks: 2,419
Thanked 5,848 Times in 2,821 Posts
Join Date: Nov 2006
Location: Eindhoven
Age: 52
01-June-2009, 15:45

Quote:
Originally Posted by megatron23 View Post
but when i sent an f line i sent oly the password etc f: dyndns password ?
You do NOT send a F line!! Read the tutorials!! You're lacking the basics, start reading..







---------------------------------------------------
Dreambox 8000 HD PVR
Dreambox 7020si
Dual Xeon 3.4Ghz Cardserver in Raid 5 , Debian 5.1, CCcam 2.1.3



Loewe Individual Compose 40"

Iphone 5 64Gb [7.0]
Ipad 4, 128Gb
---------------------------------------------------
If you are happy with the reply,
show your appreciation press "thanks", dont be shy!
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to ivanovh For This Useful Post:
cold007 (01-June-2009)
Reply

Bookmarks

Tags
cold.., question


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox