Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Chat

Chat Discussion, recording on a network drive at DreamBox forum; Hello, I have bought an Mediaplayer that can be used as an network drive (Freecom). Can anyone tell me how ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
recording on a network drive
Old
  (#1)
Robbetje512
Junior Member
 
Robbetje512's Avatar
 
Offline
Posts: 21

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 57
Magic: 7 / 1856
Experience: 31%

Thanks: 3
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Jun 2007
Location: Landgraaf, Holland
Age: 54
recording on a network drive - 30-January-2008, 11:01

Hello, I have bought an Mediaplayer that can be used as an network drive (Freecom).
Can anyone tell me how I can use this player for recording from my DM500.
How can mount this networkdrive on my DM500

THanks
Robbetje
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
mabelo90
Junior Member
 
mabelo90's Avatar
 
Offline
Posts: 4

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 5
Magic: 1 / 167
Experience: 21%

Thanks: 5
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Dec 2007
31-January-2008, 16:43

Can you read spanish ?
If so, I can give you a page with detailed info about how to do it.

Let me know or send me a pm and an email.
Bye
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
Robbetje512
Junior Member
 
Robbetje512's Avatar
 
Offline
Posts: 21

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 57
Magic: 7 / 1856
Experience: 31%

Thanks: 3
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Jun 2007
Location: Landgraaf, Holland
Age: 54
01-February-2008, 13:28

I cannot read spanish.
Is there not an english version. Or does anyone know how to do it.
   
Reply With Quote
drop the DM500
Old
  (#4)
johnmcmillan59
Junior Member
 
johnmcmillan59's Avatar
 
Offline
Posts: 20

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 55
Magic: 6 / 1839
Experience: 20%

Thanks: 2
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Jan 2007
drop the DM500 - 24-February-2008, 16:38

I can record perfectly with my 2 DM7000s and a Technomate 9100s, but my DM500 is useless when it comes to recording and watching live TV on PC, as is my Eagle Linux box which is a clone of the DM500. I've spent countless hours struggling with this, the DM500 was a big dissapointment to me, I bought it solely for recording.
   
Reply With Quote
Old
  (#5)
Sharkadder
Senior Member
 
Sharkadder's Avatar
 
Offline
Posts: 167

Level: 11 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 274
Magic: 55 / 8428
Experience: 96%

Thanks: 3
Thanked 29 Times in 12 Posts
Join Date: Dec 2007
Location: Teesside (North East England)
24-February-2008, 16:54

eagle isn't a clone....just a very simular box that allows you to put images and cams onto it
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox