Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Chat

Chat Discussion, stab and dreambox 800 at DreamBox forum; I have a dish of 1.20 and a stable motoras worked with a Dreambox 800 (distance from the antenna to ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
stab and dreambox 800
Old
  (#1)
adimosu
ECS Expert
 
adimosu's Avatar
 
Offline
Posts: 215

Level: 13 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 317
Magic: 71 / 7665
Experience: 68%

Thanks: 18
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Sep 2009
stab and dreambox 800 - 11-January-2010, 16:49

I have a dish of 1.20 and a stable motoras worked with a Dreambox 800 (distance from the antenna to the receiver is about 25m). Dreambox problem is not spinning antenna, you can hear a basic motoras and dies, another time a the satellite spin that, but very rar.Precizez I tried with another receiver and it's all right, so there is no question that motorasul be broken.
It may not send to it the current motoras enough?
What to do, to change the image to list manually?
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
ivanovh
Administrator
 
ivanovh's Avatar
 
Offline
Posts: 12,542

Level: 69 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 516 / 1720
Magic: 4180 / 55743
Experience: 83%

Thanks: 2,419
Thanked 5,850 Times in 2,821 Posts
Join Date: Nov 2006
Location: Eindhoven
Age: 54
11-January-2010, 17:03

Do you give the rotor enough power?







---------------------------------------------------
Dreambox 8000 HD PVR
Dreambox 7020si
Dual Xeon 3.4Ghz Cardserver in Raid 5 , Debian 5.1, CCcam 2.1.3



Loewe Individual Compose 40"

Iphone 5 64Gb [7.0]
Ipad 4, 128Gb
---------------------------------------------------
If you are happy with the reply,
show your appreciation press "thanks", dont be shy!
   
Reply With Quote
Sponsored Links
stab and dreambox 800
Old
  (#3)
adimosu
ECS Expert
 
adimosu's Avatar
 
Offline
Posts: 215

Level: 13 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 317
Magic: 71 / 7665
Experience: 68%

Thanks: 18
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Sep 2009
stab and dreambox 800 - 11-January-2010, 17:17

I think this is the problem not the engine gives enough power
I LNB Inverto Black Ultra 0.2 dB
If I put a 12v source but out 4 amps (he has 3 I) influences with something
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
ivanovh
Administrator
 
ivanovh's Avatar
 
Offline
Posts: 12,542

Level: 69 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 516 / 1720
Magic: 4180 / 55743
Experience: 83%

Thanks: 2,419
Thanked 5,850 Times in 2,821 Posts
Join Date: Nov 2006
Location: Eindhoven
Age: 54
11-January-2010, 17:33

Did you check if the box has locked the current sat?







---------------------------------------------------
Dreambox 8000 HD PVR
Dreambox 7020si
Dual Xeon 3.4Ghz Cardserver in Raid 5 , Debian 5.1, CCcam 2.1.3



Loewe Individual Compose 40"

Iphone 5 64Gb [7.0]
Ipad 4, 128Gb
---------------------------------------------------
If you are happy with the reply,
show your appreciation press "thanks", dont be shy!
   
Reply With Quote
stab and dreambox 800
Old
  (#5)
adimosu
ECS Expert
 
adimosu's Avatar
 
Offline
Posts: 215

Level: 13 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 317
Magic: 71 / 7665
Experience: 68%

Thanks: 18
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Sep 2009
stab and dreambox 800 - 11-January-2010, 19:07

is not blocked by another receiver goes

Last edited by cold007; 11-January-2010 at 19:47.. Reason: english!
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
dreambox, stab


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox