Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Chat

Chat Discussion, Upgraded to Viasat HD but! at DreamBox forum; Hi.. We have cs going on viasat nordic.. No problems at all, working fine with CCcam 2.1.4.. Then we upgraded ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Upgraded to Viasat HD but!
Old
  (#1)
Abomber
Junior Member
 
Abomber's Avatar
 
Offline
Posts: 7

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 15
Magic: 2 / 345
Experience: 60%

Thanks: 0
Thanked 6 Times in 4 Posts
Join Date: Feb 2010
Question Upgraded to Viasat HD but! - 21-May-2010, 15:58

Hi..

We have cs going on viasat nordic.. No problems at all, working fine with CCcam 2.1.4.. Then we upgraded to Viasat HD.. Still works fine, BUT we can't see the HD channels.? The cannels works fine on the org. boks from viasat, but they can be seen when trying to CS them.?
The CS is done from a 7020, so I can't tell if the HD channels works on a Dreambox..? :( Will try to get a hold on a DM800 to verify this... But before doing more work, I would hear you guys if you have an ideer, or knows about a possible problem or solution.. :)

Thx
Abomber

PS. we also have Canal Digital, and the HD channels works fine here..
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
morte
Guest
 
morte's Avatar
 
Offline
Posts: 10,804

Level: 66 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 492 / 1640
Magic: 3601 / 50737
Experience: 62%

Thanks: 4,388
Thanked 6,243 Times in 2,101 Posts
Join Date: May 2007
21-May-2010, 16:33

Viasat HD involves from what I heard/read some technical messing around.
Viasat it's SD channels need the box key on the receiver
Viasat it's HD channels needs an additional box key which is in a chip on the receiver, which supposedly needs to be extracted by a JTAG or so.
More details I dont know


Hardware: DM500S, MaximumTorodial T90
Sat positions: 4.8,13.0,19.2,28.2
Software: Pli Jade 3 with X-line Skin
CAM: Cccam 2.1.3
NOT LOOKING FOR SHARES
ECS irc Chatroom
Cccam Collection topic
http://virusscan.jotti.org/en



Use the ====>>>><<<<==== when you are happy with a post instead of replying to a post (rule #11 and gets you even banned)
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
Abomber
Junior Member
 
Abomber's Avatar
 
Offline
Posts: 7

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 15
Magic: 2 / 345
Experience: 60%

Thanks: 0
Thanked 6 Times in 4 Posts
Join Date: Feb 2010
25-May-2010, 09:48

hmm dosn't sound good.. but thx for the answer.. :)

Anyone has more experience with it :) would love to hear about it! :)
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
philipozu
Member
 
philipozu's Avatar
 
Offline
Posts: 46

Level: 5 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 114
Magic: 15 / 2576
Experience: 59%

Thanks: 11
Thanked 7 Times in 5 Posts
Join Date: Apr 2010
26-May-2010, 11:50

which viasat card you have?
once someone mentioned to me that only the older generation of Viasat HD (Yello arrow) cards can share HD channels.
and it might have some point as from time to time it is possible to watch sport HD in hop 2.
however it said, this cards have some kind of protection to read them.( pairing?)
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
but!, upgraded, viasat


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox