Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Chat

Chat Discussion, wireless connection to dreambox at DreamBox forum; Linksys WGA54G Wireless-G Gaming Adapter is the best access point...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old
  (#11)
nsaibi
Banned as Payserver
 
nsaibi's Avatar
 
Offline
Posts: 35

Level: 4 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 92
Magic: 11 / 2856
Experience: 68%

Thanks: 14
Thanked 16 Times in 12 Posts
Join Date: May 2007
12-June-2007, 10:33

Linksys WGA54G Wireless-G Gaming Adapter
is the best access point
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to nsaibi For This Useful Post:
skybot1 (12-June-2007)
Old
  (#12)
phlkb
Donator
 
phlkb's Avatar
 
Offline
Posts: 51

Level: 5 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 124
Magic: 17 / 3828
Experience: 97%

Thanks: 17
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Jun 2007
Age: 56
12-June-2007, 15:09

fixed the link
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#13)
skybot1
ECS Expert
 
skybot1's Avatar
 
Offline
Posts: 372

Level: 17 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 424
Magic: 124 / 13758
Experience: 96%

Thanks: 67
Thanked 60 Times in 53 Posts
Join Date: Nov 2006
12-June-2007, 23:27

hay many thanks guys,
may look at doing it with cable not sure yet,
after that how long does it take to set up cs from the start...?
looking at getting a few providers if possable
regards,
skybot1.
   
Reply With Quote
Old
  (#14)
Fano
Member
 
Fano's Avatar
 
Offline
Posts: 53

Level: 6 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 128
Magic: 17 / 3946
Experience: 12%

Thanks: 20
Thanked 14 Times in 8 Posts
Join Date: Jun 2007
15-June-2007, 17:42

Some good info here.
I have a spare wireless router.
Could this be used as an access point to connect to the dreambox and interact with my main router or is that not feasible ?
   
Reply With Quote
Old
  (#15)
icekiller
Permanent Banned
 
icekiller's Avatar
 
Offline
Posts: 311

Level: 16 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 387
Magic: 103 / 12457
Experience: 48%

Thanks: 2
Thanked 59 Times in 30 Posts
Join Date: Dec 2006
15-June-2007, 22:22

if your spare wireless router has a 'bridge' option then yes.

but is your main router also wireless??
   
Reply With Quote
Old
  (#16)
Fano
Member
 
Fano's Avatar
 
Offline
Posts: 53

Level: 6 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 128
Magic: 17 / 3946
Experience: 12%

Thanks: 20
Thanked 14 Times in 8 Posts
Join Date: Jun 2007
16-June-2007, 00:48

Quote:
Originally Posted by icekiller View Post
if your spare wireless router has a 'bridge' option then yes.

but is your main router also wireless??
Is the bridge option commonplace or only on the Linkys models ?
My main router is a wireless D Link 624.
Is that a problem ?

Last edited by Fano; 16-June-2007 at 00:51..
   
Reply With Quote
Old
  (#17)
Cue_
Junior Member
 
Cue_'s Avatar
 
Offline
Posts: 2

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 19
Experience: 2%

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Dec 2007
04-January-2008, 04:05

Hi,

How do you get it to work (the wifi plugin for DM)? I downloaded and copied the files to their right location (and changed the rights) but i can't get the tool to run from DM GUI.

I am runing Gemini 4.2 on a DM7000s and the usb wifi card i am trying to get to work is Netgear WG111T.
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox