Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > Azbox HD

Azbox HD Discussion, Have you tested MultiCAS as server? at Sharing receivers forum; I would know if it is possible to use MultiCAS as server of CCcam, because there are an option inside ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Have you tested MultiCAS as server?
Old
  (#1)
josesm82
Junior Member
 
josesm82's Avatar
 
Offline
Posts: 4

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 5
Magic: 1 / 148
Experience: 21%

Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Aug 2008
Age: 35
Have you tested MultiCAS as server? - 18-August-2010, 23:43

I would know if it is possible to use MultiCAS as server of CCcam, because there are an option inside the panel
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
Smurfer
Super Moderator
 
Smurfer's Avatar
 
Offline
Posts: 1,100

Level: 29 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 703
Magic: 366 / 21477
Experience: 13%

Thanks: 869
Thanked 1,475 Times in 369 Posts
Join Date: Jun 2007
Location: Smurf Village
19-August-2010, 21:19

It is not possible. This option is that MultiCas can be server to other MultiCas clients.



...shortest ban in the history of the board...
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
alendelon
Permanent Banned
 
alendelon's Avatar
 
Offline
Posts: 43

Level: 5 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 108
Magic: 14 / 3068
Experience: 35%

Thanks: 0
Thanked 5 Times in 4 Posts
Join Date: Apr 2008
20-August-2010, 19:09

Best thing is to use debian at hard disk and ccam on it to have a server on az
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
Kappie
Junior Member
 
Kappie's Avatar
 
Offline
Posts: 8

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 18
Magic: 2 / 425
Experience: 73%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jan 2010
13-September-2010, 19:58

Quote:
Originally Posted by alendelon View Post
Best thing is to use debian at hard disk and ccam on it to have a server on az
Could you explain a little bit more about this, or is there a link to more informstion?

thx
   
Reply With Quote
Old
  (#5)
Kappie
Junior Member
 
Kappie's Avatar
 
Offline
Posts: 8

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 18
Magic: 2 / 425
Experience: 73%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jan 2010
16-September-2010, 20:38

Quote:
Originally Posted by alendelon View Post
Best thing is to use debian at hard disk and ccam on it to have a server on az
Do you mean using debian on a harddisk on a pc or on the harddisk in the azbox ?
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
multicas, server?, tested


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox