Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > Azbox HD

Azbox HD Discussion, login failed? at Sharing receivers forum; Hallo, i have azbox hd premium, using mgcamd (newcamd+cccamd) and there is a problem with login to server, i mean ...

LinkBack Thread Tools Display Modes
login failed?
Junior Member
tg555's Avatar
Posts: 6

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 11
Magic: 2 / 272
Experience: 47%

Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Join Date: Nov 2008
login failed? - 18-July-2010, 02:25

Hallo, i have azbox hd premium, using mgcamd (newcamd+cccamd) and there is a problem with login to server, i mean everything working well and after some time (0,5h ap) it starting freezing and after rebooting mgcamd i get information that login is failed to server. After 5-10 minutes everything back to normal - login accepted and working another 0,5-1hour to another login failed, server is ok (i try different and it was the same), on multicas is the same situation also no different on version mgcamd or multicas, now i changing soft but i dont think so that it will help, any advice?

(18-July-2010 14:19)
Hallo again, about above i notice also that when freezing starting i get line like: warning! both cws changed - or something like that

Last edited by tg555; 18-July-2010 at 14:19.. Reason: Automerged Doublepost
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to tg555 For This Useful Post:
rico777 (23-December-2010)


failed?, login

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump

ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.