Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > Azbox HD > Plugins

Plugins Discussion, Oscam for Azbox HD(Sky Italia-Fix) at Azbox HD forum; Sky it working again, SVN 1599 SB Webif Download HERE...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Oscam for Azbox HD(Sky Italia-Fix)
Old
  (#1)
opala
ECS Master
 
opala's Avatar
 
Offline
Posts: 1,432

Level: 32 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 785
Magic: 477 / 23541
Experience: 43%

Thanks: 901
Thanked 1,095 Times in 430 Posts
Join Date: Sep 2007
Oscam for Azbox HD(Sky Italia-Fix) - 18-February-2010, 06:32

Sky it working again, SVN 1599 SB Webif


Download HERE
   
Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to opala For This Useful Post:
chrissopl (18-February-2010), lancewar (18-June-2010), Smurfer (18-February-2010), strugles (06-February-2012)
Old
  (#2)
chrissopl
Junior Member
 
chrissopl's Avatar
 
Offline
Posts: 15

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 40
Magic: 5 / 975
Experience: 62%

Thanks: 9
Thanked 4 Times in 3 Posts
Join Date: Sep 2009
18-February-2010, 10:47

Thx, but any idea how to install it on Azbox HD premium?
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
oryx
Junior Member
 
oryx's Avatar
 
Offline
Posts: 3

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 2
Magic: 1 / 65
Experience: 10%

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Sep 2009
11-May-2010, 01:29

Thx, but any idea how to install it on Azbox HD premium?
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
ridha75
Permanent Banned
 
ridha75's Avatar
 
Offline
Posts: 2

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 14
Experience: 2%

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Jun 2010
24-June-2011, 03:40

Thx, but any idea how to install it on Azbox HD premium?
   
Reply With Quote
Old
  (#5)
bandreas
Junior Member
 
bandreas's Avatar
 
Offline
Posts: 1

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 0
Experience: 0%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Oct 2010
03-July-2011, 22:00

Quote:
Originally Posted by opala View Post
Sky it working again, SVN 1599 SB Webif


Download HERE
My friend can you upload again the file for Osram on Azbox and give me some instruction in order to install it at Azbox premium?
Thank you in advance
   
Reply With Quote
Old
  (#6)
carp95
Member
 
carp95's Avatar
 
Offline
Posts: 40

Level: 5 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 102
Magic: 13 / 3339
Experience: 11%

Thanks: 2
Thanked 23 Times in 15 Posts
Join Date: Oct 2006
15-October-2011, 17:40

My friend

Just go to PLUGINS on your receiver
Then select OpenXCAS
Now you want: Download executable
Now change url ( green button) edit url into : azupd.nl
Press OK 2 times
Now select Oscam 1.1

hen you have latest stable version on your Azbox, set all files in:

/PLUGINS/OpenXCAS/oscamCAS to 755 and make required adjustments to the cfg files


---------------------------------
Greetz
http://www.embedded-uptime-project.com/bild_322_0.jpg
----------------------------------
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
azbox, oscam


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox