Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > Azbox HD > Chat

Chat Discussion, AZBOX cannot record 2 channels at once at Azbox HD forum; still in shock as ive heard yesterday that the azbox cannot record 2 different channels at the same time. even ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
AZBOX cannot record 2 channels at once
Old
  (#1)
bighead
Senior Member
 
bighead's Avatar
 
Offline
Posts: 149

Level: 11 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 256
Magic: 49 / 7261
Experience: 26%

Thanks: 50
Thanked 24 Times in 19 Posts
Join Date: Apr 2008
AZBOX cannot record 2 channels at once - 21-August-2009, 06:40

still in shock as ive heard yesterday that the azbox cannot record 2 different channels at the same time. even with 2 tuners only one will be active at any time.


also whilst recording if you enter a menu it stops the recording.

the dual recording is one of the major contributors for getting this box and even recommending it to friends.

looks like a bad day.
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
johnnyNimble
Junior Member
 
johnnyNimble's Avatar
 
Offline
Posts: 23

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 63
Magic: 7 / 1547
Experience: 52%

Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Jul 2009
22-August-2009, 02:56

Hmmm, i find that hard to believe. Can anyone confirm that? Why have twin tuners if not to record?


Azbox Premium, CCam 2.1.11. Sky Uk HD.
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
diduseeit
Member
 
diduseeit's Avatar
 
Offline
Posts: 88

Level: 8 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 183
Magic: 29 / 5415
Experience: 35%

Thanks: 6
Thanked 9 Times in 8 Posts
Join Date: Nov 2007
06-September-2009, 16:05

Do boxes record two channels at same time? i thought one was to watch while you record another, i was wondering if they did record , how would you play back on hard drive? split screen? , .


Diduseeit i dididnt
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
bighead
Senior Member
 
bighead's Avatar
 
Offline
Posts: 149

Level: 11 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 256
Magic: 49 / 7261
Experience: 26%

Thanks: 50
Thanked 24 Times in 19 Posts
Join Date: Apr 2008
08-September-2009, 03:41

with a DM7025 you can record upto 8 different channels and watch any one of them or watch any of you recordings from the hard drive.

i think we would be looking for a very similar feature from this box if its to be seen as an alternative to a DM8000
   
Reply With Quote
Old
  (#5)
AZBox
Senior Member
 
AZBox's Avatar
 
Offline
Posts: 151

Level: 11 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 258
Magic: 50 / 6560
Experience: 34%

Thanks: 28
Thanked 25 Times in 18 Posts
Join Date: Apr 2009
08-September-2009, 15:39

This feature has been promised before implementation of firmware 1.0

We'll just have to wait a little longer...
   
Reply With Quote
Old
  (#6)
encounter
Junior Member
 
encounter's Avatar
 
Offline
Posts: 27

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 73
Magic: 9 / 1768
Experience: 93%

Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Join Date: Sep 2009
17-September-2009, 13:10

AZHD is never build to do this, not yet!

2Tuners does not say, you can use this at the same Time. Combotuner are only working one at the same Time.
So you will not see in Manuals or something else a Word about Twintuner.
But Opensat try to relalize Twintuner, but Im sure it will only work with a peace of Hardware extra. Maybe a modified Tuner or extra little circuitboard for tuner
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
azbox, channels, record


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox