Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > Azbox HD > Chat

Chat Discussion, CCcam 2.1.1 za AzBox HD at Azbox HD forum; Code: ------------------------------------------------------------------------- | CCcam v2.0.4 / v2.1.1 Auto-Install v2.0 by terrorman 13:37 03/08/2009 | ------------------------------------------------------------------------- [ Install ] 1. FTP: ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
SH_v2.0_Install_CCcam_v2.0.4___CCcam_v2.1.1_AZBox_ HD_-_EN_ES_FR_DE_AL_NO_IT_PT
Old
  (#21)
ielektroniks
Junior Member
 
ielektroniks's Avatar
 
Offline
Posts: 11

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 28
Magic: 3 / 694
Experience: 12%

Thanks: 3
Thanked 2 Times in 2 Posts
Join Date: Jul 2009
SH_v2.0_Install_CCcam_v2.0.4___CCcam_v2.1.1_AZBox_ HD_-_EN_ES_FR_DE_AL_NO_IT_PT - 06-August-2009, 01:43

Code:
-------------------------------------------------------------------------
| CCcam v2.0.4 / v2.1.1 Auto-Install v2.0 by terrorman 13:37 03/08/2009 |
-------------------------------------------------------------------------

[ Install ]
1.  FTP: Send file to /cccam
2.  TELNET: chmod 755 /cccam
3.  TELNET: /cccam

4.  Edit /EMU/lib/CCcam.cfg
5.  Add CLine and write file
6.  Reboot AZBox HD

-----------------------------------------------------------

-> Changes: v2.0
-> [+] Add Details Of The Installation Point On The Glass Front
       Shows a small error message and then clean, this error does
       not matter, a matter of firmware version.
-> [+] Add Lang Portugus [ THX eXaLtY ]


-> Changes: v1.9
-> [+] Add On/Off CCcam
-> [+] Add Check Version CCcam Install
-> [+] Add Check WLan For Downloads Pack's
-> [+] Add Check Free Space Folder: /Download
-> [+] Change /TMP Folder Download: /Download
-> [+] Fix Bug


-> Changes: v1.8
-> [+] Add Install CCcam v2.0.4
-> [+] Add Install CCcam v2.1.1
-> [+] Add Update CCcam v2.1.1 to CCcam v2.0.4
-> [+] Add Update CCcam v2.0.4 to CCcam v2.1.1

-> Changes: v1.7
-> [+] Add Install CCcam v2.0.4
-> [+] Add Update CCcam v2.1.1 to CCcam v2.0.4

-> Changes: v1.6
-> [+] Add uninstall

-> Changes: v1.5
-> [+] Add new config file: /EMU/OpenXCAS/module.seq
-> [+] Lang EN|ES|FR|DE|AL|NO|IT

-----------------------------------------------------------

http://rapidshare.com/files/263804442/SH_v2.0_Install_CCcam_v2.0.4___CCcam_v2.1.1_AZBox_HD_-_EN_ES_FR_DE_AL_NO_IT_PT.rar
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to ielektroniks For This Useful Post:
crazzy1 (02-September-2009)
Old
  (#22)
sylo
Member
 
sylo's Avatar
 
Offline
Posts: 93

Level: 8 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 190
Magic: 31 / 4927
Experience: 62%

Thanks: 17
Thanked 5 Times in 4 Posts
Join Date: Feb 2009
Age: 46
17-August-2009, 15:38

Thanks to those of you who create the install procedures ! Good work.

Now:
- are you satisfied with the stability with multiple servers ?
- Are you able to re-share and are your peers happy with it ?

Thank you for your inputs !
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#23)
satbuoy
Junior Member
 
satbuoy's Avatar
 
Offline
Posts: 3

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 2
Magic: 1 / 68
Experience: 10%

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Apr 2009
20-August-2009, 20:01

Hey all. I've tried the manual method and the automatic one (using a script). Both methods I get the CCcam client running, connecting to a server using several c lines. However, I still experience scrambled channels. Any advice? Pls... ...help!
   
Reply With Quote
Old
  (#24)
Gurabija
Junior Member
 
Gurabija's Avatar
 
Offline
Posts: 2

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 16
Experience: 2%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Aug 2009
23-August-2009, 18:42

Briliant post
   
Reply With Quote
hello
Old
  (#25)
ic100
Junior Member
 
ic100's Avatar
 
Offline
Posts: 2

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 18
Experience: 2%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Nov 2008
hello - 23-August-2009, 21:40

new to the linux box... just got the azbox - do I install this version of cccam (native)? Would someone then share a server with me?

Kind rgds,
ic
   
Reply With Quote
Old
  (#26)
SatAddict
Junior Member
 
SatAddict's Avatar
 
Offline
Posts: 19

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 52
Magic: 6 / 1296
Experience: 9%

Thanks: 16
Thanked 2 Times in 2 Posts
Join Date: Jun 2009
24-August-2009, 01:57

Quote:
Originally Posted by satbuoy View Post
Hey all. I've tried the manual method and the automatic one (using a script). Both methods I get the CCcam client running, connecting to a server using several c lines. However, I still experience scrambled channels. Any advice? Pls... ...help!
cccam for azbox is running not as good as iv exprienced it on the Dreambox. Channell clears slower and sometime it dosent at all. Change to a fta channel and back to the scrambled channel and wait and it should clear. Alternatively use version 2.0.4 as it runs slightly better then 2.1.1. There is going to be a better working version released for the azbox soon so were just going to have to wait till then.
   
Reply With Quote
CCcam 2.1.1 problem
Old
  (#27)
azop
Member
 
azop's Avatar
 
Offline
Posts: 30

Level: 4 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 80
Magic: 10 / 1956
Experience: 22%

Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Join Date: Aug 2009
Thumbs down CCcam 2.1.1 problem - 24-August-2009, 10:28

problem with cccam 2.1.1 , when it's open some NDS programs when a go to IREDETO or VIACESS it's BLOCK and not opened chanell and i must restart cccam and wait 5-10 seconds to open some chanels

CCcam 2.0.11 work much beter but freeze picture

this is still no work on azbox like on the dreambox

   
Reply With Quote
Old
  (#28)
GreatOne512
Junior Member
 
GreatOne512's Avatar
 
Offline
Posts: 25

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 68
Magic: 8 / 2104
Experience: 73%

Thanks: 2
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: May 2007
15-September-2009, 17:41

Hi,

I installed cccam 2.1.1 on my azbox Premium HD.
I also got it to connect to the server. By nothing cleared.
Here it is stated that 2.0.4 is better, but where can I download this version.
   
Reply With Quote
Old
  (#29)
dig deep
Junior Member
 
dig deep's Avatar
 
Offline
Posts: 12

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 31
Magic: 4 / 766
Experience: 25%

Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Join Date: Aug 2009
16-September-2009, 11:46

Here it is

Code:
 http://rapidshare.com/files/267969565/CCCam_2.0.4_AZbox_HD.rar
   
Reply With Quote
Old
  (#30)
frenchys2009
Banned as CardFaker
 
frenchys2009's Avatar
 
Offline
Posts: 25

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 68
Magic: 8 / 1787
Experience: 73%

Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Dec 2008
Age: 38
25-December-2009, 00:50

hello
have priority problem with 2.11 azbox cccam
seca channel dont clear and canalsat HD too (seca)
is it possible to use cccam.prio like in dreambox
if yes ;where have to put file !
thanks
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox