Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > Azbox HD > Chat

Chat Discussion, EPG not working at Azbox HD forum; Hi All, I can't get the EPG to work on my AzBox HD. I am on firmware 0.9.2163. This works ...

LinkBack Thread Tools Display Modes
EPG not working
Junior Member
GreatOne512's Avatar
Posts: 25

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 68
Magic: 8 / 1877
Experience: 73%

Thanks: 2
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: May 2007
Exclamation EPG not working - 03-September-2009, 16:10

Hi All,

I can't get the EPG to work on my AzBox HD. I am on firmware 0.9.2163.
This works fine, but the EPG doesn't. On each item it says Information not available. Hoe can I get this working and which firmware does support this and DTS sound...?
Reply With Quote
Junior Member
Alex96's Avatar
Posts: 5

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 8
Magic: 1 / 186
Experience: 34%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: May 2009
13-September-2009, 10:52

format the dom and make a firmware update
i have the problem with this firmware too
Reply With Quote
Sponsored Links
Junior Member
encounter's Avatar
Posts: 27

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 73
Magic: 9 / 1526
Experience: 93%

Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Join Date: Sep 2009
17-September-2009, 12:06

newest 3281 has a lot of Fixes, also Freesat EPG for 28,5
DTS is much better with this, but still not perfect.
Reply With Quote



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump

ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.