Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > Azbox HD > Chat

Chat Discussion, Freeze, Freezes, Freezess, on aZbox HD elite at Azbox HD forum; Hello, I am using this box now for about a week and I have tried all possible CCcam client. but ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Freeze, Freezes, Freezess, on aZbox HD elite
Old
  (#1)
TesPasSeul
Junior Member
 
TesPasSeul's Avatar
 
Offline
Posts: 22

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 60
Magic: 7 / 1897
Experience: 41%

Thanks: 0
Thanked 8 Times in 3 Posts
Join Date: May 2007
Freeze, Freezes, Freezess, on aZbox HD elite - 17-March-2010, 14:58

Hello,

I am using this box now for about a week and I have tried all possible CCcam client. but I can't get any working correctly.
Multicas (1.62DA02), mgcamd 1.35, CCcam Native 2.1.1, CCcam client 0.2 and latest CCcam 2.1.4.
all of these give me good result for about 10Minutes and then Freezes every few minutes.

I have done a full re-install of the box with formating etc...but nothing solve my problems.

Any lucky Azbox user with better result here to advice on setting up.?

I am running a CCcam server 2.1.4 on my Dm7000 and shar a TNT sat card.
currently installed AZBox_Firmware_rev._0.9.3877

any body happy with this box?

Thanks
   
Reply With Quote
The Following 6 Users Say Thank You to TesPasSeul For This Useful Post:
aigmaishster (30-March-2013), canicarreed (27-November-2012), llvallotanj (28-October-2012), nacanadashop (25-December-2012), sossonm (13-February-2013), tonetobrory (02-January-2013)
Old
  (#2)
TesPasSeul
Junior Member
 
TesPasSeul's Avatar
 
Offline
Posts: 22

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 60
Magic: 7 / 1897
Experience: 41%

Thanks: 0
Thanked 8 Times in 3 Posts
Join Date: May 2007
22-March-2010, 11:13

Answering my own post.....

Finlay managed to fix freezing problems.
on Azbox..
Updated Firm to latest Beta 9.4690. reinstall Opencas + multicas 162D A2.
on ly server side change the box from DM7000 to DM500 using Cccam 2.1.4 much faster server on DM500

Now i get very few or no freezing. starting to enjoy the box.

Thanks
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to TesPasSeul For This Useful Post:
aigmaishster (30-March-2013)
Sponsored Links
Old
  (#3)
snow_show
Banned
 
snow_show's Avatar
 
Offline
Posts: 6

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 11
Magic: 2 / 183
Experience: 47%

Thanks: 3
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Oct 2012
19-October-2012, 15:28

Just for other users, who have the same problem with freezes, the reason can be to the week signal from the dish.
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to snow_show For This Useful Post:
aigmaishster (30-March-2013)
Reply

Bookmarks

Tags
azbox, elite, freeze, freezes, freezess


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox