Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > Azbox HD > Chat

Chat Discussion, freezing......again at Azbox HD forum; Originally Posted by maphymm Is anybody solved the problem with freezing on AZbox Elite or Premium ?. I am tired ...

LinkBack Thread Tools Display Modes
Super Moderator
Smurfer's Avatar
Posts: 1,101

Level: 29 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 703
Magic: 367 / 19144
Experience: 14%

Thanks: 869
Thanked 1,474 Times in 369 Posts
Join Date: Jun 2007
Location: Smurf Village
26-October-2009, 09:20

Originally Posted by maphymm View Post
Is anybody solved the problem with freezing on AZbox Elite or Premium ?.
I am tired trying to find a solution. I think is a bug on the images. I used 0.9.3501 and previous with Ccam client and the results are the same.

Use MultiCAS instead of old CCcam client.

You can find newest here.

...shortest ban in the history of the board...
Reply With Quote
Finally i found hte way to stop freezing on Azbox
Junior Member
maphymm's Avatar
Posts: 5

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 8
Magic: 1 / 222
Experience: 34%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Nov 2007
Finally i found hte way to stop freezing on Azbox - 26-October-2009, 20:23

How to Configure MultiCAS 1.60 to work with CCcam Client

Easiest Way :

Format Application Area.

Flash with newest FW : 0.9.3501

Connect on AzBox with FTP.

Enter in /PLUGINS directory and create there directory called OpenXCAS , so You will have /PLUGINS/OpenXCAS .

Inside of OpenXCAS , create file called module.seq .

Inside of /PLUGINS/OpenXCAS create directory MultiCAS , so You will have :


Put inside of MultiCAS folder file : emu_module ( MultiCAS 1.60 ).

On Your PC create file cccam.cfg with notepad++ ( This is very important that You use notepad++ because of linux letter formatting ).

like example :

cccam.cfg will contain :

C: 12000 username password
C: 12001 username password

Transfer this file to : /PLUGINS/OpenXCAS/MultiCAS

Restart STB.

Now , enter Plug-ins -> OpenXCAS -> Camd Setup -> MultiCAS -> Smartcard Interface -> Smart Card Splitter & CS .

You will see Mode OFF

Use navigation buttons on RC and navigate on right side until You see :

Client CCcam .

Now scroll down to the Hostname and press Blue button and it will load for You C lines stored in cccam.cfg .

Press Red button to save, go to login and press OK if all is ok it will write for You login success , if not login fail.

Maybe when You load config it will go to Mode OFF but back on and data will be there.

That is all.

On Exit connect to All servers ? press Yes .


Max 32 lines supported.

Thanks to NeotionBox
Reply With Quote
Sponsored Links



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump

ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.