Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > Azbox HD > Chat

Chat Discussion, Recording Bug at Azbox HD forum; HI! Is it possible that recording doesnt work with CCcam 2.1.1? I get only black screen when I want to ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Recording Bug
Old
  (#1)
gerliberli
Junior Member
 
gerliberli's Avatar
 
Offline
Posts: 9

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 21
Magic: 3 / 668
Experience: 86%

Thanks: 8
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Jun 2007
Recording Bug - 09-August-2009, 14:47

HI!
Is it possible that recording doesnt work with CCcam 2.1.1?
I get only black screen when I want to play the recording. FTA recording works, also work CCcam V02.
It seems that all *.mipsel CCcams dont work. Firmware 0.9.2371
Has anybody the same problem?
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
johnnyNimble
Junior Member
 
johnnyNimble's Avatar
 
Offline
Posts: 23

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 63
Magic: 7 / 1548
Experience: 52%

Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Jul 2009
11-August-2009, 22:04

Recording on Ccam is not working yet. Only FTA channels.


Azbox Premium, CCam 2.1.11. Sky Uk HD.
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Tags
recording


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox