Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > Azbox HD > Chat

Chat Discussion, s#y card uk at Azbox HD forum; can i use my s#y uk card in my azbox without a cam if so how........ thank you...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
s#y card uk
Old
  (#1)
limestone
Junior Member
 
limestone's Avatar
 
Offline
Posts: 22

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 60
Magic: 7 / 1504
Experience: 41%

Thanks: 3
Thanked 2 Times in 2 Posts
Join Date: Jun 2009
Exclamation s#y card uk - 21-September-2009, 22:07

can i use my s#y uk card in my azbox without a cam if so how........
thank you
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
encounter
Junior Member
 
encounter's Avatar
 
Offline
Posts: 27

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 73
Magic: 9 / 1768
Experience: 93%

Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Join Date: Sep 2009
22-September-2009, 12:19

yes, new CS and Mbox or Mgcamd works fine
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
joe_b
Junior Member
 
joe_b's Avatar
 
Offline
Posts: 10

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 25
Magic: 3 / 604
Experience: 0%

Thanks: 2
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Sep 2009
22-September-2009, 18:27

can use multicas which clears channels, also it uses internal card reader, but cannot be used for cs m8
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
limestone
Junior Member
 
limestone's Avatar
 
Offline
Posts: 22

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 60
Magic: 7 / 1504
Experience: 41%

Thanks: 3
Thanked 2 Times in 2 Posts
Join Date: Jun 2009
23-September-2009, 19:57

thanks guys......does the new white one work, i'm not cs with this box
   
Reply With Quote
Old
  (#5)
joe_b
Junior Member
 
joe_b's Avatar
 
Offline
Posts: 10

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 25
Magic: 3 / 604
Experience: 0%

Thanks: 2
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Sep 2009
24-September-2009, 12:38

Quote:
Originally Posted by limestone View Post
thanks guys......does the new white one work, i'm not cs with this box
yes white card works with multicas, but does not share, as this is my setup for the moment.

hope this helps m8
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to joe_b For This Useful Post:
limestone (24-September-2009)
Old
  (#6)
limestone
Junior Member
 
limestone's Avatar
 
Offline
Posts: 22

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 60
Magic: 7 / 1504
Experience: 41%

Thanks: 3
Thanked 2 Times in 2 Posts
Join Date: Jun 2009
01-October-2009, 20:45

hi there, just tried my card in my azbox with multicas new ver and not clearing any channels is there anything else i need to do to set up to make it work

thanks
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
card


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox