Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > Azbox HD > Chat

Chat Discussion, Sky uk hd and FIVE at Azbox HD forum; When I go to sky uk hd channels I get no signal even though when I did a full scan ...

LinkBack Thread Tools Display Modes
Sky uk hd and FIVE
Permanent Banned
popart's Avatar
Posts: 11

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 28
Magic: 3 / 756
Experience: 12%

Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Aug 2007
Sky uk hd and FIVE - 30-August-2009, 11:40

When I go to sky uk hd channels I get no signal even though when I did a full scan I found them also when I go to any FIVE channel on astra 2 I get a crash message and when I press ok the receiver reboots.

Has anyone else had these problems with their azbox?

Thanks & Regards
Reply With Quote
Senior Member
AZBox's Avatar
Posts: 150

Level: 11 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 257
Magic: 50 / 5681
Experience: 30%

Thanks: 27
Thanked 25 Times in 18 Posts
Join Date: Apr 2009
04-September-2009, 01:45

Sounds strange, I've no problems with any of those channels.

I would suggest deleting all tv channels and rescanning, if that doesn't work I would try a full reinstall of firmware etc.
Reply With Quote
Sponsored Links


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump

ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.