Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > VU+ DUO > Chat

Chat Discussion, Tuning Problems on BSkyB-HD-Channels at VU+ DUO forum; Hi. I have problems to receive the BSkyB-HD-Channels with my VU+. My Config is: - DiseqC-Switch from Technisat 17/8 - ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Tuning Problems on BSkyB-HD-Channels
Old
  (#1)
elbmic
Junior Member
 
elbmic's Avatar
 
Offline
Posts: 8

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 18
Magic: 2 / 458
Experience: 73%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: May 2008
Location: Bckeburg
Tuning Problems on BSkyB-HD-Channels - 09-August-2011, 11:55

Hi.
I have problems to receive the BSkyB-HD-Channels with my VU+.
My Config is:
- DiseqC-Switch from Technisat 17/8
- Config - LNB 1: 28,2; LNB 2: 19,2; LNB 3: 13; LNB 4: 23,5 - simple AA, AB, BA, BB
- Black Hole Image (newest)

I receive all BSkyB-Channels except the HD-Channels from Sky. BBC HD and Channel 4 HD are OK.

Bei switching to one of the Sky-HD-Channels there ist shown 0 SNR.

Is there anybody here with the same problem or a solution for me?

The dish is installed correctly. With my original Sky-Digibox I do receive all channels perfectly.

Best Regards,
Michael
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
OldSpice
ECS Expert
 
OldSpice's Avatar
 
Offline
Posts: 208

Level: 13 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 311
Magic: 69 / 5690
Experience: 45%

Thanks: 7
Thanked 22 Times in 18 Posts
Join Date: Sep 2010
09-August-2011, 23:10

Try with a seetings List for E2 !
Or a manual Scan for the concerned channels.
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Hi
Old
  (#3)
elbmic
Junior Member
 
elbmic's Avatar
 
Offline
Posts: 8

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 18
Magic: 2 / 458
Experience: 73%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: May 2008
Location: Bckeburg
Hi - 13-August-2011, 11:30

Hi.
I've tried several settings for E2.
With all of them - the same problem.
Do you have another idea?

Regards, Michael
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
cold007
Super Moderator
 
cold007's Avatar
 
Offline
Posts: 9,448

Level: 63 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 471 / 1570
Magic: 3149 / 44113
Experience: 82%

Thanks: 5,181
Thanked 4,420 Times in 2,538 Posts
Join Date: Apr 2007
Location: germany -unterfranken..
13-August-2011, 12:05

change your switch to start with-->>

or do you have an option--> on a VU sat cfg...to use ports 1-2-3-4 instead of aa-ab-ba-bb??


cold007


dreambox 8000- box with icvs images!!

remember u SPAM = i BAN

activley hunting nline stealers...!

beware...of with whom you share!!




   
Reply With Quote
Old
  (#5)
elbmic
Junior Member
 
elbmic's Avatar
 
Offline
Posts: 8

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 18
Magic: 2 / 458
Experience: 73%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: May 2008
Location: Bckeburg
16-August-2011, 10:57

Here the extended options of my Config-Menue:
LNB: 1 -4
Priority: Auto or 0 till 19063
LOF: Universal.LNB, C-Band, Custom (LOF/L 09750, LOF/H 10600, Border 12900
Voltage mode: Polarisation, 13V, 18V
increased tension: jes, no
Tone Modus: Band, On, Off
DiSEqC-Modus: no, 1.0, 1.1, 1.2
Toneburst: no, A, B
DiSEqC-command: no, AA, AB, BA, BB, Input 1-16
fast DiSEqC: yes, no
sequence repeat: yes, no
command sequence: uncommitted, comitted, toneburst / toneburst, committed, uncomitted.....
Uncommitted DiSEqC-command: No, Input 1-16
DiSEqC-repetition: no, 1-3

Can you tell me, which options I should try?
Thanks a lot.

Regards, Michael
   
Reply With Quote
Old
  (#6)
cold007
Super Moderator
 
cold007's Avatar
 
Offline
Posts: 9,448

Level: 63 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 471 / 1570
Magic: 3149 / 44113
Experience: 82%

Thanks: 5,181
Thanked 4,420 Times in 2,538 Posts
Join Date: Apr 2007
Location: germany -unterfranken..
16-August-2011, 11:34

LNB: 1-4
Priority: Auto
LOF: Universal
Voltage mode: Polarisation
increased tension:no
Tone Modus: Band
DiSEqC-Modus: 1.1
Toneburst: no
DiSEqC-command:Input 1-4
fast DiSEqC:no
sequence repeat:no
command sequence: uncommitted
Uncommitted DiSEqC-command: Input 1-4
DiSEqC-repetition: no

i dont have a vu...

but its worth a try

cold007


dreambox 8000- box with icvs images!!

remember u SPAM = i BAN

activley hunting nline stealers...!

beware...of with whom you share!!




   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
bskyb-hd-channels, problems, tuning


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox