Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > VU+ DUO > Chat

Chat Discussion, Vu+ solo at VU+ DUO forum; Hello have bourght one of these, it works perfekt with blackhole 1.6.6, but if i try to put blackpole 0.1.3 ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Vu+ solo
Old
  (#1)
Lomehome
Junior Member
 
Lomehome's Avatar
 
Offline
Posts: 10

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 25
Magic: 3 / 441
Experience: 0%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Nov 2011
Vu+ solo - 30-April-2012, 12:38

Hello have bourght one of these, it works perfekt with blackhole 1.6.6, but if i try to put blackpole 0.1.3 or blackhole 1.7.3 or 1.7.2 i cant search channels anybody ever had that problem? all the cables and lnb and switch are brand new
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
elecmar
Junior Member
 
elecmar's Avatar
 
Offline
Posts: 5

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 8
Magic: 1 / 140
Experience: 34%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: May 2012
Location: Morocco
02-May-2012, 13:46

hi
have you enabled the LNB on Setting ?
if yes have you tested your LNB ?
if yes your Disk is posioned corectly ? see your Signal if is Up to 75%
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox