Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > Dreambox Clones > Chat

Chat Discussion, About to buy a DM800SE clone... at Dreambox Clones forum; Hi, I'm about to buy a DM800SE clone. I've setup a DM800 original before, but never a clone or a ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
About to buy a DM800SE clone...
Old
  (#1)
parkster
Banned
 
parkster's Avatar
 
Offline
Posts: 135

Level: 10 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 241
Magic: 45 / 6065
Experience: 66%

Thanks: 66
Thanked 254 Times in 17 Posts
Join Date: Jul 2009
About to buy a DM800SE clone... - 26-January-2013, 23:15

Hi,

I'm about to buy a DM800SE clone. I've setup a DM800 original before, but never a clone or a SE model.

I've been using Gemini 2 on the DM800, but judging by IHADB.com Gemini 2 don't support the SE model, looks like I'd have to use iCVS.

Does DCC work with iCVS ? If not, how will I update ccam.cfg file?

Are there any drawbacks from usinv iCVS as opposed to Gemini 2?

thanks
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to parkster For This Useful Post:
sossonm (13-February-2013)
Old
  (#2)
cold007
Super Moderator
 
cold007's Avatar
 
Offline
Posts: 9,448

Level: 63 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 314 / 1570
Magic: 3149 / 49664
Experience: 82%

Thanks: 5,191
Thanked 4,423 Times in 2,537 Posts
Join Date: Apr 2007
Location: germany -unterfranken..
27-January-2013, 00:04

?? everything is the same...e is e...no matter what make or model...

of course.. a clone... is a clone...

myself..would never waste the money...

as far as gp2--> or icvs... of course the newest images are best!...( in theory )

cold007


dreambox 8000- box with icvs images!!

remember u SPAM = i BAN

activley hunting nline stealers...!

beware...of with whom you share!!




   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
Jacek69
Junior Member
 
Jacek69's Avatar
 
Offline
Posts: 15

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 40
Magic: 5 / 588
Experience: 62%

Thanks: 3
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Mar 2013
07-March-2013, 18:34

I've changed 800HD to 800SE and i'm very glad. A little bigger but made more inteligently - with fan on the top of cover not heating at all. For the img - any difference and I've seen new clones 800HD SE with simcards accepting original soft (it's to confirm). It's a good choice anyway.
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
digicon
Donator
 
digicon's Avatar
 
Offline
Posts: 139

Level: 10 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 246
Magic: 46 / 5957
Experience: 84%

Thanks: 41
Thanked 92 Times in 52 Posts
Join Date: Nov 2009
07-March-2013, 23:12

Quote:
Originally Posted by Jacek69 View Post
I've changed 800HD to 800SE and i'm very glad. A little bigger but made more inteligently - with fan on the top of cover not heating at all. For the img - any difference and I've seen new clones 800HD SE with simcards accepting original soft (it's to confirm). It's a good choice anyway.

Depending on which Sim model you purchased you can always get say an A8P sim that will run original OE2.0 images if you wanted too, personally i have not noticed any major differences between OE1.6 and OE2.0 images
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox