Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > Dreambox Clones > Chat

Chat Discussion, Lost box key in sky italy. at Dreambox Clones forum; 1} My friend have sky ita hd movies package but he lost nds boxkey and the old box where is ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Lost box key in sky italy.
Old
  (#1)
karolina
ECS Master
 
karolina's Avatar
 
Offline
Posts: 1,921

Level: 36 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 88 / 885
Magic: 640 / 25432
Experience: 40%

Thanks: 59
Thanked 849 Times in 525 Posts
Join Date: Apr 2008
Lost box key in sky italy. - 08-June-2012, 16:11

1} My friend have sky ita hd movies package but he lost nds boxkey and the old box where is active the card first time is death he loking to find solution to put card online .
2} Is any possibility reset boxkey or find boxkey to this card ?
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
cold007
Super Moderator
 
cold007's Avatar
 
Offline
Posts: 9,448

Level: 63 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 314 / 1570
Magic: 3149 / 49699
Experience: 82%

Thanks: 5,191
Thanked 4,423 Times in 2,537 Posts
Join Date: Apr 2007
Location: germany -unterfranken..
08-June-2012, 16:25

doesnt oscam...find boxkey..itself??

try coverting serial number to boxkey...

when not..he must call sky...

and have card remarried to new box...

german sky u can have em send out a signal... using 14x 0 for reciever number...


cold007


dreambox 8000- box with icvs images!!

remember u SPAM = i BAN

activley hunting nline stealers...!

beware...of with whom you share!!





Last edited by cold007; 08-June-2012 at 16:28..
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
rigsby
Donator
 
rigsby's Avatar
 
Offline
Posts: 374

Level: 18 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 425
Magic: 124 / 11164
Experience: 3%

Thanks: 188
Thanked 141 Times in 105 Posts
Join Date: Mar 2009
Location: Warrington
Age: 46
08-June-2012, 18:36

If you use CCcam 2.2.1 or higher, you don't need boxkey.
It works straight away.

Just don't overclock the card too much in CCcam & keep a fan underneath.

But it works perfectly fine for me in DM800hdse at 500mhz.
   
Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to rigsby For This Useful Post:
cold007 (08-June-2012), dabs (08-June-2012), karolina (08-June-2012), leonardo2611 (08-June-2012)
Old
  (#4)
simon30000
Member
 
simon30000's Avatar
 
Offline
Posts: 73

Level: 7 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 161
Magic: 24 / 5014
Experience: 46%

Thanks: 155
Thanked 33 Times in 27 Posts
Join Date: Jul 2007
08-June-2012, 20:47

oscam 6089 hash out any boxid line in server config, start oscam ,look in webif reader section ,entitlements, there displayed u will see lost boxkey, copy and paste to a safe to a safe place in your documents.

the 1.10 stable bins will show boxid in webif

the 1.20 bins dosent at the moment

Last edited by simon30000; 08-June-2012 at 20:52..
   
Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to simon30000 For This Useful Post:
cold007 (08-June-2012), dabs (08-June-2012), karolina (08-June-2012), leonardo2611 (08-June-2012)
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox