Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > Dreambox Clones > Chat

Chat Discussion, tuner failed at Dreambox Clones forum; hi there. i have a problem with my dm800hd. tuner started to fail first not so frequently but now i ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
tuner failed
Old
  (#1)
alemaoscp
Junior Member
 
alemaoscp's Avatar
 
Offline
Posts: 6

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 11
Magic: 2 / 287
Experience: 47%

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jul 2008
tuner failed - 13-November-2011, 00:59

hi there.
i have a problem with my dm800hd. tuner started to fail first not so frequently but now i can't have signal in any of the satelites programmed in my dm (diseq 1.2).
changed firmware, replaced tuner, lnb and checked all the connection and still can't get any signal in the box.
from time to time i have signal with good strength but it then goes away to zero.
any suggestions?
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
mil2004
Permanent Banned
 
mil2004's Avatar
 
Offline
Posts: 86

Level: 8 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 180
Magic: 28 / 4274
Experience: 23%

Thanks: 10
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Nov 2008
Location: Here,there Everyware
13-November-2011, 11:31

I thing is connection.You are using diseq 1.2 for how many sats 2,3,4 or motor diseq
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to mil2004 For This Useful Post:
alemaoscp (14-November-2011)
Sponsored Links
Old
  (#3)
Smoothas
Junior Member
 
Smoothas's Avatar
 
Offline
Posts: 3

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 2
Magic: 1 / 50
Experience: 10%

Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jul 2010
13-November-2011, 12:10

Quote:
Originally Posted by alemaoscp View Post
hi there.
i have a problem with my dm800hd. tuner started to fail first not so frequently but now i can't have signal in any of the satelites programmed in my dm (diseq 1.2).
changed firmware, replaced tuner, lnb and checked all the connection and still can't get any signal in the box.
from time to time i have signal with good strength but it then goes away to zero.
any suggestions?
Try a inline amp this might help
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
alemaoscp
Junior Member
 
alemaoscp's Avatar
 
Offline
Posts: 6

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 11
Magic: 2 / 287
Experience: 47%

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jul 2008
14-November-2011, 00:40

replaced cable from lnb to motor and everything is ok now. thanks
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
failed, tuner


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox