Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > Dreambox Clones > Tutorials

Tutorials Discussion, port forwarding probelm at Dreambox Clones forum; Hi i have dm 800hd se and thomson tg782 router. My problem it is: I open the port in the ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
port forwarding probelm
Old
  (#1)
Dork88
Junior Member
 
Dork88's Avatar
 
Offline
Posts: 17

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 46
Magic: 5 / 771
Experience: 86%

Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Apr 2012
port forwarding probelm - 20-August-2012, 17:53

Hi
i have dm 800hd se and thomson tg782 router. My problem it is: I open the port in the router and everything is working normally. but after a few hours when I go to check clients theat are connected to me I see that there is no one (as if the port is not open). Then I have to destroy the port and open it again and the same thing happens again (about 7 -8 hours after opening port).
i have static ip on my dm.
I do not know what to do. Pelase HELP
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
joo_9989
Junior Member
 
joo_9989's Avatar
 
Offline
Posts: 27

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 73
Magic: 9 / 1735
Experience: 93%

Thanks: 26
Thanked 8 Times in 6 Posts
Join Date: Nov 2009
21-August-2012, 21:01

most probably your internet ip address is dynamic so it has to be updated, thats why you are loosing peers!

update either by the dm , modem or pc (while switched on)
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
opala
ECS Master
 
opala's Avatar
 
Offline
Posts: 1,432

Level: 32 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 785
Magic: 477 / 23570
Experience: 43%

Thanks: 901
Thanked 1,095 Times in 430 Posts
Join Date: Sep 2007
17-September-2012, 21:47

Quote:
Originally Posted by Dork88 View Post
Hi
i have dm 800hd se and thomson tg782 router. My problem it is: I open the port in the router and everything is working normally. but after a few hours when I go to check clients theat are connected to me I see that there is no one (as if the port is not open). Then I have to destroy the port and open it again and the same thing happens again (about 7 -8 hours after opening port).
i have static ip on my dm.
I do not know what to do. Pelase HELP
Your problem its that you open port on router,but you must open port for your Dreambox 800se IP,so if you disable DHCP on dreambox,and for example make IP-192.168.1.110,then you must in your thompson tg782 open port for that IP-192.168.1.110,..and always disable dhcp in dreambox network settings,and youse that IP for forwarding port in router/modem,.
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to opala For This Useful Post:
like44 (31-March-2013)
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox