Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Dreambox Image

Dreambox Image Discussion, dreambox 518 problems at DreamBox forum; hello i have a dm518 which i gave an image of the dm500 because its the same, after a while ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
dreambox 518 problems
Old
  (#1)
lengent182
Junior Member
 
lengent182's Avatar
 
Offline
Posts: 19

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 52
Magic: 6 / 1353
Experience: 9%

Thanks: 2
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Jan 2009
Age: 33
dreambox 518 problems - 16-November-2009, 16:31

hello
i have a dm518 which i gave an image of the dm500 because its the same, after a while i tried to switch it to standby and i show a message which said - warning this is a clone box please contact service provider adios amigo!!

can anyone tell me what happend and why it showed me this message because now it doesnt wanna switch on, on the blue light lights on.

please can you give any info?
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
donaldfish
ECS Expert
 
donaldfish's Avatar
 
Offline
Posts: 205

Level: 13 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 308
Magic: 68 / 7767
Experience: 35%

Thanks: 72
Thanked 51 Times in 38 Posts
Join Date: May 2009
16-November-2009, 16:34

your box has been detected as a clone and as such will need JTAG(ged)

I recognise that error but have not brought one back to life personally.. bit too technical for me

search the forum on jtag / detected as clone etc

I did the work for ya -> http://www.eurocardsharing.com/f31/b...-threads-44965

Last edited by donaldfish; 16-November-2009 at 16:37..
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to donaldfish For This Useful Post:
lengent182 (16-November-2009)
Sponsored Links
Old
  (#3)
foz
Donator
 
foz's Avatar
 
Offline
Posts: 1,431

Level: 32 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 785
Magic: 477 / 23156
Experience: 42%

Thanks: 306
Thanked 704 Times in 455 Posts
Join Date: Nov 2007
Location: earth
16-November-2009, 17:10

Quote:
Originally Posted by lengent182 View Post
hello
i have a dm518 which i gave an image of the dm500 because its the same, after a while i tried to switch it to standby and i show a message which said - warning this is a clone box please contact service provider adios amigo!!

can anyone tell me what happend and why it showed me this message because now it doesnt wanna switch on, on the blue light lights on.

please can you give any info?
guess you were using gemini image??
yes only way to recover your box is jtag it now.
plenty of info about on this site as well as others including youtube if i rememeber correctly was a good guide.
hope this helps
foz


Create your own banner at mybannermaker.com!

Server
CentoS 5.9 linux server
Card serve/Share Emu - Oscam - Monit - Failban
Smargo v1.3
Phoenix inifinty usb
3 x Ominkey 2121
P4 2.8 ghz 4gb ram
Receivers:
1 x Vu+ Solo2 Hdd Vix Image (online updates) oscam client
2 x Orignal Dm800 Hdd Tsimage (online updates) oscam client
Dish:
Andrews 1.2m channel master
Invcom c120 lnb Vbox 500
Jaeger 1224 Supermotor (39e - 30w)

If you are happy with the reply, show your appreciation press "thanks", dont be shy!

CCcam Tools & Downloads
http://www.eurocardsharing.com/f78/c...ownloads-65611

   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to foz For This Useful Post:
lengent182 (16-November-2009)
Old
  (#4)
lengent182
Junior Member
 
lengent182's Avatar
 
Offline
Posts: 19

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 52
Magic: 6 / 1353
Experience: 9%

Thanks: 2
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Jan 2009
Age: 33
16-November-2009, 22:05

ok and what is that thing that you have to solder? is it a null modem?
   
Reply With Quote
Old
  (#5)
voxievox
Junior Member
 
voxievox's Avatar
 
Offline
Posts: 19

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 52
Magic: 6 / 1679
Experience: 9%

Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Dec 2006
16-November-2009, 23:11

Quote:
Originally Posted by lengent182 View Post
ok and what is that thing that you have to solder? is it a null modem?
you have made the wrong choice,
buy an original box this is wrong way to save money


voxievox
   
Reply With Quote
Old
  (#6)
donaldfish
ECS Expert
 
donaldfish's Avatar
 
Offline
Posts: 205

Level: 13 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 308
Magic: 68 / 7767
Experience: 35%

Thanks: 72
Thanked 51 Times in 38 Posts
Join Date: May 2009
17-November-2009, 00:04

or don't use gemini images

..not like there aren't alternatives.. I don't care if my box is a clone, so long as it does the job at the right price
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
dreambox, problems


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox