Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Dreambox Image

Dreambox Image Discussion, Is this image ok for a DM500 Clone? at DreamBox forum; Hi All This is in the downloads section but I'm unsure if its safe for my clone ? http://www.eurocardsharing.com/downl...ld-s-c-t&id=61 Thanks...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Is this image ok for a DM500 Clone?
Old
  (#1)
Mille2005
Member
 
Mille2005's Avatar
 
Offline
Posts: 79

Level: 7 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 170
Magic: 26 / 3718
Experience: 83%

Thanks: 17
Thanked 2 Times in 2 Posts
Join Date: Jul 2010
Is this image ok for a DM500 Clone? - 29-March-2011, 20:12

Hi All

This is in the downloads section but I'm unsure if its safe for my clone ?


http://www.eurocardsharing.com/downl...ld-s-c-t&id=61

Thanks
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
Bacteria
Administrator
 
Bacteria's Avatar
 
Offline
Posts: 96,015

Level: 124 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 4638 / 4638
Magic: 32005 / 100965
Experience: 68%

Thanks: 1,107
Thanked 5,578 Times in 1,419 Posts
Join Date: Oct 2006
Age: 36
29-March-2011, 23:20

if it is old dm500 and not dm500HD then it wil work yes:)
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Bacteria For This Useful Post:
Mille2005 (29-March-2011)
Sponsored Links
Old
  (#3)
Mille2005
Member
 
Mille2005's Avatar
 
Offline
Posts: 79

Level: 7 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 170
Magic: 26 / 3718
Experience: 83%

Thanks: 17
Thanked 2 Times in 2 Posts
Join Date: Jul 2010
29-March-2011, 23:43

Yip its the old DM500 S so happy days

I was worried as reading through older posts about Gemini , there seems to be a bomb which I want to avoid.
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
neohack
General Manager
 
neohack's Avatar
 
Offline
Posts: 316

Level: 16 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 390
Magic: 105 / 10581
Experience: 61%

Thanks: 56
Thanked 181 Times in 63 Posts
Join Date: Sep 2008
Location: eurocardsharing.com
29-March-2011, 23:52

You can always use Pli if you have any doubts!


DM's 500 (GP4.7) - 600 (GP4.7) - 800 HD (Pli)
StarTrack 2014 (E2 PKteam)

2 CCcam Debian Servers + 7020 (PLi) Backup
--------------------------------------------------------------
* Top 10 tricks for a smooth CCcam Server Here
* Update all of your cards with 1 simple Click Here

--------------------------------------------------------------
Things which matter most must never be at the mercy
of things that matter least.
~ Goethe

--------------------------------------------------------------
Happy with the post, well.. you can always hit
   
Reply With Quote
Old
  (#5)
Mille2005
Member
 
Mille2005's Avatar
 
Offline
Posts: 79

Level: 7 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 170
Magic: 26 / 3718
Experience: 83%

Thanks: 17
Thanked 2 Times in 2 Posts
Join Date: Jul 2010
30-March-2011, 00:04

I'm using a PLi image at the moment and don't think its that great. I've tried DarkstarII, which is better, but want to give Gemini a try as well.
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
clone?, dm500, image


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox