Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Dreambox Image

Dreambox Image Discussion, PLi Jade Final Dm500 old-framebuffer at DreamBox forum; PLi Jade Final Dm500 old-framebuffer A new Enigma1 PLi Dreambox release is available for download. See below for what's new ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
PLi Jade Final Dm500 old-framebuffer
Old
  (#1)
munna
Warez Master
 
munna's Avatar
 
Offline
Posts: 1,207

Level: 30 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 731
Magic: 402 / 22679
Experience: 26%

Thanks: 0
Thanked 674 Times in 220 Posts
Join Date: May 2007
Age: 32
PLi Jade Final Dm500 old-framebuffer - 03-October-2008, 08:35

PLi Jade Final Dm500 old-framebuffer

A new Enigma1 PLi Dreambox release is available for download.

See below for what's new & fixed since the initial PLi Jade RC release


Highlights:
- Satellite.xml split in Ka, Ku, C, S, L band
- Remote control behaviour reverted to pre-Jade
* (Some remotes suffered from very bad reception in the Jade RC)
- North America scan fix by Updatelee
- CDK Flashtool: support flashing between standard partition layout and 'MaxVar' partition layout!
* ('Var' partition is erased when the layout changes)
- Rotor improvement for the OpenEmbedded (OE) boxes

Enigma1:
- CVS Repository June 29th 2008
- PLi Repository September 29th 2008
- CDK Flashtool: support flashing between standard partition layout and 'MaxVar' partition layout
* ('Var' partition is erased when the layout changes)
- Enigma Movieplayer fixed by ims
- Default sleeptimer now 30 minutes
- Insert and delete character support for DM500 remotes (Red and Green)
* Now Red (delete) en Green (insert) can be used.
* For all other boxes Vol+/Vol- and Red/Green can be used - it does not care...
- Remote control behaviour restored to pre-Jade
- Fixed 'DM7000 style' remote control for DM500
* (Added the ability to use the DM600, 7000, 7020 large remote on your DM500, DM56x0)
- Show serviceselector again with TV/RADIO key, but only if the mode already was TV resp. RADIO.
* Toggling TV/RADIO doesn't bring up the service selector
- Timeshift delay input value limited to 999 instead of 60 seconds
- Timeshift / recording support for DM500+ (settings equal to DM600)
- Rotor improvement for the OpenEmbedded (OE) boxes
* (Smooth start and faster rotating at 18 V, motor stop detection improved)

Plugins:
- Bitrate plugin fixes for NTSC

PPanel:
- Channelsetting reload in PPanel fixed

EPG Features:
- Use audio key for searchEPG in EPG channel

OSD Features:
- OSD transparancy setting in smaller steps for DM500+ and DM600 (5 instead of 25)

Web Interface Fixes:
- Some info in WebIf missing for IE fixed by ims

Network:
- Enable network and DHCP as default in case the Enigma config is not copied from /Var_init
* May fix some move /Var to network issues
- Do NOT add manually created mounts to the Enigma mount.conf
* It can cause double mounts if such a mount was already done in /Var/etc/init

Highlights DM500 MaxVar:
We've created 1Mb extra /Var space for you...
The removed items are now available via the PLi downloads at the Software Management

We rebuilt the internal Flash tool completely!
So now you can flash back and forward between the standard PLi DM500 images and the PLi DM500-MaxVar images without using the serial cable!!!

We advise you to use the 'root.cramfs' method for this!
See the url below on how to Flash your DM500 via the 'root.cramfs' method:

See our DM500 Installation Wiki...

Moved to Software Management downloads:
- MV EPG plugin, Mediapli_8 skin, CCcam SoftCam, Cables/Terrestrial.xml, Translations, Games, traceroute, nslookup, IPtables, Netfilter drivers

Further:
- Thanks to Updatelee for North America scan fix

Thanks to the PLi testers for several fixes and features

Support:- Online update support (IPKG feed) for OpenEmbedded boxes
* (DM500Plus/DM600/DM7020)
- Global satellites.xml updated September 29th 2008
* (DVB-S: FEC = Automatic; DVB-S2: FEC = Normal; DVB-S2 can't handle auto-FEC)
- Satellites.xml split in Ka, Ku, C, S, L band

Download Link
Code:
http://rapidshare.com/files/150457116/pli-jade-dm500-old-framebuffer-20081001-5635.zip
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
kabul
Junior Member
 
kabul's Avatar
 
Offline
Posts: 5

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 8
Magic: 1 / 251
Experience: 34%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Nov 2007
03-October-2008, 14:09

sorry i cannot install cccam in box you need to do something?

(03-October-2008 13:35)
any help i go in softcam menu and when i go to default softcam there is none

Last edited by kabul; 03-October-2008 at 14:35.. Reason: Automerged Doublepost
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
PLAN B
Special Friends
 
PLAN B's Avatar
 
Offline
Posts: 2,750

Level: 41 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 101 / 1017
Magic: 916 / 32103
Experience: 68%

Thanks: 373
Thanked 956 Times in 498 Posts
Join Date: Feb 2007
Location: RG45 7EG
Age: 51
03-October-2008, 18:36

Kabul you need to download it via the software management in the box.


   
Reply With Quote
Old
  (#4)
netman
Junior Member
 
netman's Avatar
 
Offline
Posts: 10

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 25
Magic: 3 / 692
Experience: 0%

Thanks: 4
Thanked 2 Times in 2 Posts
Join Date: Jun 2008
Age: 33
12-October-2008, 13:34

Some weeks ago I tried this image and CCcam_2.0.9 was integrated inside, is this normally or I have downloaded tunning version ... ?
   
Reply With Quote
Old
  (#5)
Smurfer
Super Moderator
 
Smurfer's Avatar
 
Offline
Posts: 1,100

Level: 29 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 703
Magic: 366 / 21495
Experience: 13%

Thanks: 869
Thanked 1,475 Times in 369 Posts
Join Date: Jun 2007
Location: Smurf Village
12-October-2008, 13:42

Quote:
Originally Posted by netman View Post
Some weeks ago I tried this image and CCcam_2.0.9 was integrated inside, is this normally or I have downloaded tunning version ... ?
Yes this is normal. You dont need to download CCcam again.



...shortest ban in the history of the board...
   
Reply With Quote
Old
  (#6)
netman
Junior Member
 
netman's Avatar
 
Offline
Posts: 10

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 25
Magic: 3 / 692
Experience: 0%

Thanks: 4
Thanked 2 Times in 2 Posts
Join Date: Jun 2008
Age: 33
12-October-2008, 16:19

Quote:
Originally Posted by Smurfer View Post
Yes this is normal. You dont need to download CCcam again.

10x for the info :)
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
dm500, final, jade, old-framebuffer, pli


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox