Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Dreambox Image

Dreambox Image Discussion, tmp/share.info not found make sure your g-box is running at DreamBox forum; Please can you help, I had some problem with my dm500 dreambox en have put back the image (backup). if ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
tmp/share.info not found make sure your g-box is running
Old
  (#1)
decowise
Junior Member
 
decowise's Avatar
 
Offline
Posts: 2

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 17
Experience: 2%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Apr 2009
Age: 52
tmp/share.info not found make sure your g-box is running - 18-April-2009, 02:02

Please can you help,

I had some problem with my dm500 dreambox en have put back the image (backup). if I klick on the on the virtual card it gives the following error:
error tmp/share.info not found make sure your g-box is running or sufficient disk space.

I red in the forums the follwing but it did not help:

f your gbox is not working ( you will see it if you go to: Blue Panel => Plugins => Gbox Center => Gbox Share Center => Peer Status => Message that share is not found, check if gbox is running )

Then check following

1. Internet Connection

2. Correct format of dlines ( Spaces, password (0-9,A-F) )

3. Passwords of the dline ( so if two peers use the same password they will get the same Box ID and two same Box ID in one Gbox Server is not working)

4. Some Cards needs special configuration to share them ( Sky Uk, Nova etc)


If I remove all the dlines it keeps giving this error.

please help!

thks
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
deboot
Junior Member
 
deboot's Avatar
 
Offline
Posts: 8

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 18
Magic: 2 / 531
Experience: 73%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jan 2008
18-April-2009, 04:39

did you check Communication ssetup and Inadyn,well they must be well configure and activated .!!
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
decowise
Junior Member
 
decowise's Avatar
 
Offline
Posts: 2

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 17
Experience: 2%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Apr 2009
Age: 52
18-April-2009, 12:04

Quote:
Originally Posted by deboot View Post
did you check Communication ssetup and Inadyn,well they must be well configure and activated .!!
thanks voor your answer, I have reset the dreambox to factory settings en I have put the backup back with the same settings ( which has worked before) and I checked inadyn ( it is marked) en gbax is enable instead of standard but still problem.
Ik think there a communication problem accessing the poort dedicated to the dreambox on the router.
Any other ideas or suggestions.
please help!!!!
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
found, g-box, make, running, tmp/share.info


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox