Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DreamBox > Dreambox Image

Dreambox Image Discussion, tuner problems with 800DM at DreamBox forum; i have dreambox 800dm with gemini 4.40 but i thing it works not so good with my dream 800 i ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
tuner problems with 800DM
Old
  (#1)
axas01
Junior Member
 
axas01's Avatar
 
Offline
Posts: 4

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 5
Magic: 1 / 112
Experience: 21%

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Nov 2009
tuner problems with 800DM - 17-November-2009, 20:47

i have dreambox 800dm with gemini 4.40
but i thing it works not so good with my dream 800
i have problems with the tuner from my box
they lost all channel and i can not channel surch,but they lost signal also
can anyone help?
witch imgage is the best for the dream800 and fixed this problems?

thx

regards
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to axas01 For This Useful Post:
shqip (10-January-2010)
re
Old
  (#2)
dacianfh
Junior Member
 
dacianfh's Avatar
 
Offline
Posts: 21

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 57
Magic: 7 / 1351
Experience: 31%

Thanks: 20
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Dec 2008
re - 17-November-2009, 21:13

After you install the GP image did you select the tuner for each satellite?
This can be one problem and of course if you did that you have to check your cable connection.

Cheers,

dacianfh.

Or you post this for 2 post :)
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
andagoran
Junior Member
 
andagoran's Avatar
 
Offline
Posts: 2

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 14
Experience: 2%

Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Sep 2009
17-November-2009, 21:20

Quote:
Originally Posted by axas01 View Post
i have dreambox 800dm with gemini 4.40
but i thing it works not so good with my dream 800
i have problems with the tuner from my box
they lost all channel and i can not channel surch,but they lost signal also
can anyone help?
witch imgage is the best for the dream800 and fixed this problems?

thx

regards


Nabilosat Enigma2 Black Hole - DM800 v0.12
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
axas01
Junior Member
 
axas01's Avatar
 
Offline
Posts: 4

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 5
Magic: 1 / 112
Experience: 21%

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Nov 2009
17-November-2009, 23:54

Quote:
Originally Posted by dacianfh View Post
After you install the GP image did you select the tuner for each satellite?
This can be one problem and of course if you did that you have to check your cable connection.

Cheers,

dacianfh.

Or you post this for 2 post :)


its realy frind ,when i reboot my dreambox they lost all channels
this stand on tv screen" tuner not found"
10 minuter without pover than works again and found all channels
   
Reply With Quote
re
Old
  (#5)
dacianfh
Junior Member
 
dacianfh's Avatar
 
Offline
Posts: 21

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 57
Magic: 7 / 1351
Experience: 31%

Thanks: 20
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Dec 2008
re - 18-November-2009, 11:50

Then do what andagoran said. Your problem hopefully will be solved with his instruction.
Nabilosat E2 BH - DM800 v 0.12 can help you. GP maybe is not such a good solution for you...

Best regards.

dacianfh.
   
Reply With Quote
Old
  (#6)
monsieurm
Banned
 
monsieurm's Avatar
 
Offline
Posts: 1

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 0
Experience: 0%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Feb 2008
17-December-2009, 23:05

I must say that I had tuning problem only with Gemini. Using Nabilosat they never returned.
   
Reply With Quote
Old
  (#7)
dariusjonus
Donator
 
dariusjonus's Avatar
 
Offline
Posts: 473

Level: 20 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 478
Magic: 157 / 13705
Experience: 13%

Thanks: 1,052
Thanked 403 Times in 202 Posts
Join Date: Feb 2007
23-December-2009, 13:32

for dm 800 sometimes it could be problem of tuner slot connection;
try to check tuner plate connection to main board of dm ( inside dm) ;
   
Reply With Quote
Old
  (#8)
wizzzwizzzzz
Junior Member
 
wizzzwizzzzz's Avatar
 
Offline
Posts: 3

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 2
Magic: 1 / 73
Experience: 10%

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Sep 2007
03-January-2010, 03:14

What kind of problems?
   
Reply With Quote
Old
  (#9)
mustafaD58
Permanent Banned
 
mustafaD58's Avatar
 
Offline
Posts: 3

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 2
Magic: 1 / 56
Experience: 10%

Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Oct 2009
08-January-2010, 00:01

check tuner plate connection to main board of dm..yes
   
Reply With Quote
Old
  (#10)
italiano11
Guest
 
italiano11's Avatar
 
Posts: n/a

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 0
Experience: 0%



Warn: (0%)
10-January-2010, 03:11

Or you post this for 2 post :)
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
800dm, problems, tuner


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox