Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > Reelbox > Chat

Chat Discussion, gbox: problem with my input port at Reelbox forum; Hello, I have a BIG problem with my gbox on reelbox. I send correctly ECM to my peers and the ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
gbox: problem with my input port
Old
  (#1)
GodSaveTheWin
Junior Member
 
GodSaveTheWin's Avatar
 
Offline
Posts: 20

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 55
Magic: 6 / 1768
Experience: 20%

Thanks: 5
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: May 2007
gbox: problem with my input port - 12-July-2007, 21:52

Hello,

I have a BIG problem with my gbox on reelbox.

I send correctly ECM to my peers and the CW returned are going correctly to gbox. Result, I can watch TV without any problem.
BUT
No ECM are arriving to gbox ! Result: all my peers are seeing me yellow (0 cards) and there is no sharing.

I guest the problem is related to the port which seems to be closed for all incoming transactions. I don't see related item to configure into gbox config. files.

My dlines are correct:
D: { peer_dynDNS { my_port peer_port { peer_pwd { A3 A3 }}}}

I opened my_port in UDP and TCP in the ADSL firewall (ethernet modem).

Anybody an idea ?

Please help. I already did a lot of tries without any success.

Thanks

Last edited by GodSaveTheWin; 13-July-2007 at 18:16..
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
elpajare
Junior Member
 
elpajare's Avatar
 
Offline
Posts: 6

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 11
Magic: 2 / 395
Experience: 47%

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Nov 2006
01-August-2007, 18:56

Hello:

I have also Reelbox, but i cant share any card beause The Cardreader ( Neotion) doesnt works with my D+ Astra ( Seca tunneled Nagra ).

Do you have some solution to read a card and to share with Reel???
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
billy_gr
Junior Member
 
billy_gr's Avatar
 
Offline
Posts: 27

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 73
Magic: 9 / 2374
Experience: 93%

Thanks: 2
Thanked 6 Times in 3 Posts
Join Date: Apr 2007
09-August-2007, 23:34

what image are u using?
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
elpajare
Junior Member
 
elpajare's Avatar
 
Offline
Posts: 6

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 11
Magic: 2 / 395
Experience: 47%

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Nov 2006
23-August-2007, 00:36

I use Reel Pirates, last SVN.....
   
Reply With Quote
Old
  (#5)
GodSaveTheWin
Junior Member
 
GodSaveTheWin's Avatar
 
Offline
Posts: 20

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 55
Magic: 6 / 1768
Experience: 20%

Thanks: 5
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: May 2007
01-September-2007, 00:31

The problem was related to the number of peers I had. I had to grow this number.
Furthermore, with gboxx86 v2.1B, parameter X can be higher as in next versions. I have X: { 40 } in my config and more cards could be reached for the same provider. This improves the stability and I get less freezes.

Hope this advice could help some people.


GodSaveTheWin (... and GNU/Linux)

Reelbox Lite (VDR-SC)
Windows with MyTheater and vPlug
Linksys NSLU2
   
Reply With Quote
Old
  (#6)
masa
Junior Member
 
masa's Avatar
 
Offline
Posts: 2

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 0
Magic: 0 / 21
Experience: 2%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Oct 2007
10-November-2007, 17:10

hi, its little unclear to me.Is CS possible on Reelbox Lite tuner and which image is best for that.Any link i can read about it?Thanks

Last edited by masa; 10-November-2007 at 17:13..
   
Reply With Quote
hi will be having sk............. with HD AS WELL c
Old
  (#7)
faria
Junior Member
 
faria's Avatar
 
Offline
Posts: 3

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 2
Magic: 1 / 86
Experience: 10%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Jul 2007
hi will be having sk............. with HD AS WELL c - 12-November-2007, 20:37

Quote:
Originally Posted by GodSaveTheWin View Post
The problem was related to the number of peers I had. I had to grow this number.
Furthermore, with gboxx86 v2.1B, parameter X can be higher as in next versions. I have X: { 40 } in my config and more cards could be reached for the same provider. This improves the stability and I get less freezes.

Hope this advice could help some people.


HI I HAVE SK............HD card i need sameone to help me to set up sharing i will have the REELBOX Avantgarde next week


[email protected]
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox