Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > Relook > Tutorials

Tutorials Discussion, Help About CubeRevo HD and Incabus Emu at Relook forum; Hi i buy CubeRevo HD for my futher and i want connect it as client to my CCcam server . ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Help About CubeRevo HD and Incabus Emu
Old
  (#1)
alpecin
Banned
 
alpecin's Avatar
 
Offline
Posts: 100

Level: 9 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 200
Magic: 33 / 5219
Experience: 0%

Thanks: 8
Thanked 3 Times in 3 Posts
Join Date: Jan 2009
Age: 42
Question Help About CubeRevo HD and Incabus Emu - 24-October-2009, 02:09

Hi
i buy CubeRevo HD for my futher and i want connect it as client to my CCcam server . i download Incbus last version with reciever and install it .
i edit incbuscamd.cfg and this parametr :

Code:
# NOTE 2: The "card_server_url" is not the same as previously declared in the prov/caid section
# use how many server as you like
#
# i.e:
#
#card_server_url=cccam://username:[email protected]:12000
incabus connect to server and chanels open but result is very very bad and difreent . this emulator dont use Piro and some channel not open ...
Irdeto channels in all satellites not open or have very delay ... emulator stop after 15 or 30 min .
should i edit more config or add some new config for this emulator in Incbuscamd.cfg ?

is there any comment for solvedthis problem ?
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
miguelv
Junior Member
 
miguelv's Avatar
 
Offline
Posts: 14

Level: 2 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 37
Magic: 4 / 938
Experience: 50%

Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Join Date: Jun 2009
13-January-2010, 19:15

Quote:
Originally Posted by alpecin View Post
Hi
i buy CubeRevo HD for my futher and i want connect it as client to my CCcam server . i download Incbus last version with reciever and install it .
i edit incbuscamd.cfg and this parametr :

Code:
# NOTE 2: The "card_server_url" is not the same as previously declared in the prov/caid section
# use how many server as you like
#
# i.e:
#
#card_server_url=cccam://username:[email protected]:12000
incabus connect to server and chanels open but result is very very bad and difreent . this emulator dont use Piro and some channel not open ...
Irdeto channels in all satellites not open or have very delay ... emulator stop after 15 or 30 min .
should i edit more config or add some new config for this emulator in Incbuscamd.cfg ?

is there any comment for solvedthis problem ?
instal last version of incubus - 0.96, work without freeze
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Tags
cuberevo, incabus


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox