Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > Relook > Chat

Chat Discussion, How can i replace mgcamd at Relook forum; How can i replace mgcamd_1.35 to mgcamd_1.30c in IPBOX 9000HD Rag...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
How can i replace mgcamd
Old
  (#1)
neo22
Junior Member
 
neo22's Avatar
 
Offline
Posts: 5

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 8
Magic: 1 / 239
Experience: 34%

Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Apr 2008
How can i replace mgcamd - 13-February-2010, 16:37

How can i replace mgcamd_1.35 to mgcamd_1.30c in IPBOX 9000HD

Rag
   
Reply With Quote
replace I guess
Old
  (#2)
fritser
Junior Member
 
fritser's Avatar
 
Offline
Posts: 4

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 5
Magic: 1 / 122
Experience: 21%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Mar 2010
replace I guess - 28-March-2010, 17:55

Hello, cant you just delete it and put another in place??

Regards,
Frits
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
samot4
ECS Master
 
samot4's Avatar
 
Offline
Posts: 782

Level: 25 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 605
Magic: 260 / 19667
Experience: 21%

Thanks: 1
Thanked 227 Times in 145 Posts
Join Date: Oct 2006
28-March-2010, 21:24

you have to use a ftp client and log onto the box and replace it.


RaspberryPi Wheezy Oscam
VU+DUO Blackhole mgcamd
Vusolo2 Blackhole Oscam
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
mgcamd, replace


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox