Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > Relook > Chat

Chat Discussion, Relook 200s + CCcam 2.0.9 crashes on sharing 3 receivers? at Relook forum; Hi all, I have been trying to figure this thing out for the last week, and its driving me crazy. ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Relook 200s + CCcam 2.0.9 crashes on sharing 3 receivers?
Old
  (#1)
megacrypto
Junior Member
 
megacrypto's Avatar
 
Offline
Posts: 26

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 70
Magic: 8 / 2021
Experience: 83%

Thanks: 3
Thanked 5 Times in 4 Posts
Join Date: Mar 2007
Relook 200s + CCcam 2.0.9 crashes on sharing 3 receivers? - 26-June-2008, 19:39

Hi all,

I have been trying to figure this thing out for the last week, and its driving me crazy. I have:
- 3 Relook/Mutant 200s
- 2 original cards: Orbit and Sh*wtime(zeta release)
- Gimini 4.31 image
- CCcam 2.0.9

The setup that I want to get is to have one box with Orbit, one with Sh*wtime, and last with nothing. After reading and reading, i finally came accross KONPETR's post http://www.eurocardsharing.com/f163/...ccam-emu-20412 which really helped me out, and worked great when I only had the Orbit & Sh*wtime receivers running. As soon as i attached the 3rd box, the system started cutting very badly and boxes seemed to come and go.

The following are my settings:
Sh*wtime box:
F: user0 user0
C: 192.168.1.201 12001 user0 user0
C: 192.168.1.202 12002 user0 user0
SERVER LISTEN PORT : 12000
CAMKEY: /dev/sci0 11 22 33 44 55 66 77 88
CAMDATA: /dev/sci0 11 22 33 44 55 66 77 88 99 aa bb cc dd ee ff
TRY ALL CHIDS : /dev/sci0
SMARTCARD CLOCK FREQUENCY: /dev/sci0 7800000
ALLOW WEBINFO: yes
WEBINFO USERNAME : root
WEBINFO PASSWORD : dreambox
WEBINFO LISTEN PORT : 16001

Orbit box:
F: user0 user0
C: 192.168.1.200 12000 user0 user0
C: 192.168.1.201 12001 user0 user0
SERVER LISTEN PORT : 12002
TRY ALL CHIDS : /dev/sci0
ALLOW WEBINFO: yes
WEBINFO USERNAME : root
WEBINFO PASSWORD : dreambox
WEBINFO LISTEN PORT : 16001

3rd box:
C: 192.168.1.200 12000 user0 user0
C: 192.168.1.202 12002 user0 user0
ALLOW WEBINFO: yes
WEBINFO USERNAME : root
WEBINFO PASSWORD : dreambox
WEBINFO LISTEN PORT : 16001

To summarize:
Orbit & Sh*wtime box work fine when the 3rd box is not connected to the network. As soon as the 3rd box gets on the network, performance goes down to almost zero (maybe not, but it take like 40 seconds or more to open a channel, and sometimes the CCcam server does not even show in the list)

Thank you all

Last edited by megacrypto; 26-June-2008 at 19:50..
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
keano
ECS Master
 
keano's Avatar
 
Offline
Posts: 523

Level: 21 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 502
Magic: 174 / 14869
Experience: 9%

Thanks: 122
Thanked 264 Times in 125 Posts
Join Date: Oct 2006
Location: Europe
26-June-2008, 21:23

m8 make sure you don't use same username or/password on a different box.

Make them totally different.
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
megacrypto
Junior Member
 
megacrypto's Avatar
 
Offline
Posts: 26

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 70
Magic: 8 / 2021
Experience: 83%

Thanks: 3
Thanked 5 Times in 4 Posts
Join Date: Mar 2007
26-June-2008, 21:36

keano, thank you for ur info, but other than that the setting files look ok? on the otherhand, i had both .200 box (sh*wtime) and .201 box (orbit) running with the aboce settings with no problems. It was not until i added the 3rd box, when the system started to collapse.

i dont think i need the 'C: 192.168.1.201 12001 user0 user0' in either of the boxes that have cards, since the 201 box does not have a crad in it? or that does not make any difference?
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
keano
ECS Master
 
keano's Avatar
 
Offline
Posts: 523

Level: 21 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 502
Magic: 174 / 14869
Experience: 9%

Thanks: 122
Thanked 264 Times in 125 Posts
Join Date: Oct 2006
Location: Europe
27-June-2008, 22:02

I know when I had a problem like this it was because I had same user and pass as the c line.

Try totally different ports and totally different user and passwords for every c line and f line.
   
Reply With Quote
Old
  (#5)
kuky3
Member
 
kuky3's Avatar
 
Offline
Posts: 55

Level: 6 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 131
Magic: 18 / 3253
Experience: 27%

Thanks: 43
Thanked 20 Times in 12 Posts
Join Date: Jun 2008
Location: In my house - actually it's only nearly mine
30-June-2008, 01:47

Quote:
Originally Posted by keano View Post
I know when I had a problem like this it was because I had same user and pass as the c line.

Try totally different ports and totally different user and passwords for every c line and f line.
Hi
Would that also mean setting up another DNS acount for the second and 3rd boxes ?
Or can it worked around
   
Reply With Quote
Old
  (#6)
megacrypto
Junior Member
 
megacrypto's Avatar
 
Offline
Posts: 26

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 70
Magic: 8 / 2021
Experience: 83%

Thanks: 3
Thanked 5 Times in 4 Posts
Join Date: Mar 2007
15-August-2008, 20:59

hey, been a while, but keano you were right. i reset the the users to have each one different user/pass and it all worked just fine :) thanks alot for your help
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
cccam2.0.9, relook200s


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox