Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > Relook > Chat

Chat Discussion, Relook front display misses first character at Relook forum; My Relook 400S uses the image AB_Enigma400S of June 10, 2008. When displaying the channel name the first character (and ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Relook front display misses first character
Old
  (#1)
holosat
Junior Member
 
holosat's Avatar
 
Offline
Posts: 7

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 15
Magic: 2 / 520
Experience: 60%

Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Join Date: Nov 2006
Relook front display misses first character - 27-October-2008, 21:16

My Relook 400S uses the image AB_Enigma400S of June 10, 2008. When displaying the channel name the first character (and sometimes the second also) is always missing. I had this in every AB_Enigma image so far. With a Highland or Fantacy image the display works fine! So this rules out an electrical problem. The problem shows with numerical as well as alphanumerical display of the channels. I haven't found anything in the forums on this. Are more people having this problem and is it solveable? Thanx for your time!

Regards, Holosat.
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
display, enigma


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox