Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DBoxll > Chat

Chat Discussion, CS with philips dBox2 at DBoxll forum; Hi, I want to use my box for CS. But I don't really know how to do this!? My box ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
CS with philips dBox2
Old
  (#1)
ryuuu
Junior Member
 
ryuuu's Avatar
 
Offline
Posts: 4

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 5
Magic: 1 / 158
Experience: 21%

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Mar 2008
Question CS with philips dBox2 - 10-March-2008, 21:31

Hi,

I want to use my box for CS.

But I don't really know how to do this!?

My box is debugged and I read the tut for dBox2, but there is only written how to debug and some emus.

What do I have to do for get running this??


Big thanks

ryuuu
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
cold007
Super Moderator
 
cold007's Avatar
 
Offline
Posts: 9,448

Level: 63 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 314 / 1570
Magic: 3149 / 49744
Experience: 82%

Thanks: 5,191
Thanked 4,423 Times in 2,537 Posts
Join Date: Apr 2007
Location: germany -unterfranken..
11-March-2008, 08:40

First thing you have to do..is get an linux capable image on your box m8-->

use "hallenberg flash utility"

there are enigma images..> example--> power board

and there are neutrino images.>example- keywelt - glj - MD

1 thing i can tell you before you start->

with a dbox..it is only possable..to share with a "built in multicam" the internall card readers..wont allow you to share your card->

also..sharing a card..in these dbox2s only works with gbox-radgast-camd3-mgcamd-> not cccam >


now start reading..>:)

hope this helps-->
cold007


dreambox 8000- box with icvs images!!

remember u SPAM = i BAN

activley hunting nline stealers...!

beware...of with whom you share!!




   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
ryuuu
Junior Member
 
ryuuu's Avatar
 
Offline
Posts: 4

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 5
Magic: 1 / 158
Experience: 21%

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Mar 2008
11-March-2008, 18:32

okay, thank you!

I have already an image (glj)

Now I found an multicam: dbox 2 Multicam.NG2

Do you think I'll be able to install this ? ;) (you have to solder and so on...)

or should I let it...? :D

I have a philips


ryuuu
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
cold007
Super Moderator
 
cold007's Avatar
 
Offline
Posts: 9,448

Level: 63 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 314 / 1570
Magic: 3149 / 49744
Experience: 82%

Thanks: 5,191
Thanked 4,423 Times in 2,537 Posts
Join Date: Apr 2007
Location: germany -unterfranken..
12-March-2008, 09:17

Quote:
Originally Posted by ryuuu View Post
okay, thank you!

I have already an image (glj)

Now I found an multicam: dbox 2 Multicam.NG2

Do you think I'll be able to install this ? ;) (you have to solder and so on...)

or should I let it...? :D

I have a philips


ryuuu
that depends m8-.>

if you have a card..and want to share with gbox..> you need a multicam -->with a philips dbo2 no need to solder :)

if you already use another box as server..> and only need the dbox2..as a client..> then let it be..> waste of money.

u have to remember though-.> as server you will only be able to use gbox.>and use this line in your gbox.config->

V: { 00 35 }

and you should have no problems..>

hope this helps..>
cold007


dreambox 8000- box with icvs images!!

remember u SPAM = i BAN

activley hunting nline stealers...!

beware...of with whom you share!!




   
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to cold007 For This Useful Post:
gianluca68 (27-March-2010), ryuuu (12-March-2008)
gb*x + season + dbox1 so what?
Old
  (#5)
camthoi
Member
 
camthoi's Avatar
 
Offline
Posts: 32

Level: 4 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 85
Magic: 10 / 2676
Experience: 40%

Thanks: 8
Thanked 150 Times in 11 Posts
Join Date: May 2007
Location: UAE
Unhappy gb*x + season + dbox1 so what? - 12-March-2008, 19:31

Hi

I want to use a philips dbox2 as gb*x server 4 a season interface and i read the
gb*x manual, but didnt find a real answer.
Now im using a glj image with actual gb*x and it opens internal also german pr*miere channels via emu of gb*x, but 4 a season connection to a DBox1 or a galaxis easy i really need help from a perfect gb*x professionel.
Ive made also a second folder with links and files 4 season as written in the manual, but it doesnt work.

Any ideas whats to do now?

Greetz
   
Reply With Quote
Old
  (#6)
ryuuu
Junior Member
 
ryuuu's Avatar
 
Offline
Posts: 4

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 5
Magic: 1 / 158
Experience: 21%

Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Mar 2008
12-March-2008, 21:13

Quote:
Originally Posted by cold007 View Post

if you already use another box as server..> and only need the dbox2..as a client..> then let it be..> waste of money.

could I use my Kaon KSC 570 as server??


thx- ryuuu
   
Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox