Eurocardsharing

Go Back   Eurocardsharing > Sharing receivers > DBoxll > Chat

Chat Discussion, Need Help ! ! ! at DBoxll forum; Hey every1 I just install new PB image...enigma Can some1 tell me how do i install gbox? I put bin ...

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Need Help ! ! !
Old
  (#1)
[email protected]
Special Friends
 
dre@mer's Avatar
 
Offline
Posts: 245

Level: 14 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 340
Magic: 81 / 11123
Experience: 63%

Thanks: 33
Thanked 29 Times in 23 Posts
Join Date: Oct 2006
Need Help ! ! ! - 19-January-2007, 00:17

Hey every1
I just install new PB image...enigma
Can some1 tell me how do i install gbox?
I put bin file on var/bin and chmod 755 and nothink on neutrino images is ok but on BP enigma dont see it on emu select
Is there any gbox on tar.gz for manuall install and than i can see it on emu select?
Is there any1 who try this image and work with gbox?

Regards

(01-19-2007 03:16 PM)
I put the bin file on var/bin and restart
Than i go to emu managment and i dont see gbox emu
But when i connect with telnet and give gbox than gbox is running ok
Is there any script or what can i do to see it on emu managment and select it?

Regards


Keep [email protected] ! ! !
   
Reply With Quote
Old
  (#2)
ic706mk2
Junior Member
 
ic706mk2's Avatar
 
Offline
Posts: 4

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 5
Magic: 1 / 175
Experience: 21%

Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Join Date: Dec 2006
20-January-2007, 15:02

Hi,

And your cwshare and gboxcfg were are the???
you must put them in var/keys !!!!
the gbox you put in the var/bin

luc
   
Reply With Quote
Sponsored Links
Old
  (#3)
[email protected]
Special Friends
 
dre@mer's Avatar
 
Offline
Posts: 245

Level: 14 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 340
Magic: 81 / 11123
Experience: 63%

Thanks: 33
Thanked 29 Times in 23 Posts
Join Date: Oct 2006
20-January-2007, 15:35

yes friend all files are properly on wright place o dbox
but dont saw it on emu list
When i try with telnet it works so i leave it as it is
All i have to do is to run gbox from telnet and not from the emu menu

Regards


Keep [email protected] ! ! !
   
Reply With Quote
Old
  (#4)
pronet
Database wizard
 
pronet's Avatar
 
Offline
Posts: 129

Level: 10 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 235
Magic: 43 / 7646
Experience: 40%

Thanks: 0
Thanked 57 Times in 31 Posts
Join Date: Oct 2006
Location: Somewhere kool
Age: 47
28-January-2007, 02:27

hello [email protected]

sounds like the script file for gbox is missing from your script directory

make sure u have gbox_cam.sh in your script folder of dm or it wont show in menu

this is contents of mine....

#!/bin/sh
########################################
###### Powered by The Gemini Team ######
### http://www.i-have-a-dreambox.com ###
########################################
# camid #
# 0000 = Commom Interface #
# 0001->0199 = for User Experiment #
# 0199 = Dccamd #
# 0200->0299 = Fbiss #
# 0300->0399 = Camd3 #
# 0400->0499 = Camx #
# 0500->0599 = Camx-radegast-cs #
# 0600->0699 = Evocamd #
# 0700->0799 = Evocamd-ronlad-cs #
# 0800->0899 = Mgcamd #
# 0900->0999 = Mgcamd-ronald-cs #
# 1000->1099 = Newcamd #
# 1100->1199 = Newcamd-ronald-cs #
# 1200->1299 = Newcamd-spider #
# 1300->1399 = Radegast #
# 1400->1499 = Ronald-cs #
# 1500->1599 = Scam #
# 1600->1699 = Scam-ronald-cs #
# 1700->1799 = Cardserver #
# 1800->1899 = Mgcamd with Cardserver #
# 9800->9899 = reserved #
# 9900->9999 = reserved #
########################################
CAMNAME="Gbox2.1B"
USERNAME=""
ZAPTIME=8
CAMID=970
DVBSET=1
INFOFILE="ecm.info"
# end


# This method cleans up /tmp folder of gbox files
remove_tmp ()
{
rm -rf /tmp/*info* /tmp/*gbox* /tmp/*online* /tmp/*share* /tmp/Newcs* /tmp/atack* /tmp/debug*
}

# This method starts AES_Gbox > CS2Gbox > Gbox (That order)
start_cam ()
{
/var/script/AES_Gbox.sh &
sleep 5
/var/bin/cs2gbox &
sleep 2
/var/bin/gbox &
}

# This method stops newcs cs2gbox and gbox and then calles the tmp cleanup method
stop_cam ()
{
touch /tmp/gbox.kill
/bin/prockill newcs
/bin/prockill cs2gbox
/bin/prockill gbox
killall -9 newcs cs2gbox 2> /dev/null
remove_tmp
}

case "$1" in
start)
echo "[SCRIPT] $1: $CAMNAME"
start_cam
;;
stop)
echo "[SCRIPT] $1: $CAMNAME"
stop_cam
;;
restart)
echo "Restaring $CAMNAME"
stop_cam
start_cam
;;
*)
"$0" stop
exit 1
;;
esac

exit 0
-----------------------------------------------------------------------------------------

this is for gemini image , but all other images need something similar too
so make sure you have yours....

to install tar.gz plugins is easy..... find a gbox.tar.gz file.... put it into tmp
folder , and next time you boot dm you will be able to install it manually from
menu , by selecting addons > manual install , (careful , tar.gz automatically unzips to specified folders on dm this might or might not be what u want depending what image the tar.gz was meant for)

have fun.......

   
Reply With Quote
Old
  (#5)
shelver
Junior Member
 
shelver's Avatar
 
Offline
Posts: 22

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 60
Magic: 7 / 1923
Experience: 41%

Thanks: 4
Thanked 2 Times in 2 Posts
Join Date: Jan 2007
28-January-2007, 13:55

hi mate, pm me i'll give you a link for a good enigma img with gbox inside and tuxdns, it works great on sharing;)
   
Reply With Quote
Old
  (#6)
shelver
Junior Member
 
shelver's Avatar
 
Offline
Posts: 22

Level: 3 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
Life: 0 / 60
Magic: 7 / 1923
Experience: 41%

Thanks: 4
Thanked 2 Times in 2 Posts
Join Date: Jan 2007
30-January-2007, 23:37

Quote:
Originally Posted by [email protected] View Post
Hey every1
I just install new PB image...enigma
Can some1 tell me how do i install gbox?
I put bin file on var/bin and chmod 755 and nothink on neutrino images is ok but on BP enigma dont see it on emu select
Is there any gbox on tar.gz for manuall install and than i can see it on emu select?
Is there any1 who try this image and work with gbox?

Regards

(01-19-2007 03:16 PM)
I put the bin file on var/bin and restart
Than i go to emu managment and i dont see gbox emu
But when i connect with telnet and give gbox than gbox is running ok
Is there any script or what can i do to see it on emu managment and select it?

Regards

i've just today tested PB img and installed gbox correctly:

gbox in /var/bin

cwshare, gbox.cfg....softcam.cfg and all other files needed from gbox in /var/keys


then add this line in : /var/tuxbox/config/emulatoren.xml ...it is the full content of emulatoren.xml, you'll see in the emu camd2,CCcam, Gbox.

Quote:

<?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1" ?>

<emulist>
<emu text="Camd2" emufilename="camd2" emuzusatz="" killall="" />
<emu text="CCcam-1.6.1" emufilename="CCcam" emuzusatz="" killall="" />
<emu text="gbox" emufilename="gbox" emuzusatz="" killall="" />
</emulist>

<!--
text= <OSD Name>
emufilename= <camd binary>
emuzusatz= <daemon binary>
for netpilot daemon binary <netpilot> <IP> <rdgd Port> <netPort> emuzusatz= <netpilot IP rdgdPORT netPORT>
deactivated "external app managemment" in the radegast.cfg file is relevant

killall= <camd binary> <daemon binary> <camd binary> etc etc etc
the sequence nonrelevant
-->

hope it helps;)
   
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to shelver For This Useful Post:
satfoxy (12-April-2008)
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump



ECS on RSS ECS on Twitter ECS on Facebook ECS on Youtube
Follow us on:

Powered by vBulletin
Copyright 2002 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.
Dreambox